Нов женски герой в продължението на "Домът на дракона"


Нов женски герой в продължението на "Домът на дракона"
Снимка: HBO

Датската актриса Аманда Колин се присъединява към втория сезон на драматичниш сериал  "Домът на дракона" в ролята на Лейди Джейн Арин.

Повече за ролята ѝ

Като една от малкото жени владетели на Вестерос, младата Лейди Джейн Арин (Аманда Колин) се е доказала като умел и ефикасен лидер; тя е мъдра, хитра, не се страхува да изразява мнението си и яростно защитава земите, които обича. Никога не се е омъжвала и знае как да потиска конкурентите си (не на последно място собствения си братовчед), лейди Джийн разбира твърде добре естеството на управлението в този мъжки свят.

Вторият сезон на предисторията на "Игра на тронове" се състои от осем епизода. Оригиналния драматичен сериал "Домът на дракона" ще има своята премиера на 17 юни в новата стрийминг платформа Max (Мах ще замени HBO Max в България от 21 май).

Джордж Р.Р. Мартин е създател и ексклузивен продуцент на сериала, а Райън Кондал е ко-създател и изпълнителен продуцент. Изпълнителни продуценти са Сара Хес, Алън Тейлър, Мелиса Бърнстейн, Кевин де ла Ной, Лони Перистър, Винс Джерардис. "Домът на дракона" е адаптация по книгата на Джордж Р.Р. Мартин "Огън и кръв".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама