Победител от “Фермата” ще става татко (СНИМКА)


Победител от “Фермата” ще става татко (СНИМКА)
Снимка: bTV

Работливият, вдъхновяващ пчелар Яни Андреев, победител във "Фермата" 3, е любимец на зрителите от много години. Той взе участие и в осми сезон на предаването, но не успя да се пребори за големия чек. Въпреки това, Яни се е преборил за най-голямата житейска награда - бебе!

Новината съобщи лично той, както и пола на бебето - момченце. Това е първо бебе за Андреев и неговата приятелка Кристина, които се радват на любовта си от 3 години.

Вижте още: Това са финалистите в Dancing Stars 2024 (СНИМКИ)

Какво написа Яни?

“На този светъл Християнски празник - Възкресение Христово С най - любящата жена на света е време да ви споделим, че нашата любов прерастна в най - големия божи дар. Чаканото с нетърпение бебче момченце. Благодаря и от все сърце, на моята любов, че ме търпя през тези три години, в които бях в определени моменти далече от нея, благодаря и че ме обича такъв какъвто съм все обсебен от работата и повече отдаден на нея. Благодаря й , че ме подкрепяше и подкрепя във всеки един момент и решение свързани с нашите бъднини. Рецептата за разбирателство е търпение и компромис с течение на времето и с много усилия и любов успяхме и ние да се научим на това разбирателство, което дай боже да съхраним до края на дните си и да спазим обещетението , което си дадохме в началото. ,,Завинаги двама, завинаги заедно,,”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама