Таро карта за всяка зодия за 9 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 9 май 2024
Снимка: iStock

Ето каква Таро карта е изтеглила съдбата за всеки зодиакален знак за четвъртък, 9 май 2024.

Овен - Четворка мечове, обърната

Не давайте приоритет на материалните неща пред грижата за себе си. Чудесно е да имате успех в живота, но на каква цена? Днес подредете приоритетите си, така че да се погрижите и за психическото си здраве, и за емоционалната си страна.

Телец - Колесницата, обърната

Колебаете се за решение, което сте взели, но ви тежи на сърцето. Размишлявате дали това е, което наистина искате. Може би е, но по-късно няма да бъде. Времето е твърде ценен ресурс, за да го губим.

Близнаци - Асо мечове

Готови сте за ново начало и няма нищо по-добро от настоящето! Една малка промяна в ежедневната ви рутина е чудесен начин да тествате водите и да видите как вървят нещата.

Вижте още: 10 неща, които трябва да знаете, преди да излезете на среща с Телец

Рак - Кралица на чашите

Добротата и нежният дух са толкова желана глътка свеж въздух за всички около вас. Когато покажете по-меката си страна, оказвате голямо влияние върху света. Вие мотивирате другите да се променят и да бъдат като вас.

Лъв - Десет жезли, обърната

Силните емоции могат да ви заслепят и да попречат на способността ви да видите ситуацията такава, каквато е. Имате нужда от време, за да се охладите и да се дистанцирате от проблема.

Дева – Умереност

Компромисът звучи като нещо лошо, когато означава, че няма да получите напълно това, което искате. Не е това, което бихте избрали, защото сте убедени, че вашият път е правилен. Този ден обаче изисква от вас гъвкавост.

Везни - Три жезли

Има два начина да видите промяната: положително или отрицателно. Считайте този ден за приключение, защото сте на път да навлезете в неизследвана територия. Имате шанс да се научите, докато вървите.

Скорпион - Крал пентакли

Имате нужда от добър човек в живота си. Лоялност, вярност и топло сърце. Всички те са в някого, когото ще срещнете тази седмица, и ще откриете, че неговата личност трудно може да пренебрегнете.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за май 2024 за всяка зодия

Стрелец - Пет жезли

Малко неща са предвидими в живота ви в момента. Управлявате много проекти и неща от списъка със задачи. Това в крайна сметка ще се забави, но можете да промените целите и мечтите си.

Козирог – Жрицата

Вашият вътрешен свят е пълен с живот. Имате толкова широк поглед върху света и тази гледна точка вдъхновява другите към промяна и растеж. Докато насърчавате другите да се „гмурнат“ в себе си, открийте дълбочината на собственото си Аз.

Водолей - Четворка жезли

Силната граница е като стена, която ви предпазва от външния свят, за да не се нараните. Вие сте в защитен режим, което може да е от съществено значение за вашите действия. Когато сте сигурни в това, което искате, страхът има начин да отпадне.

Риби - Седем жезли

Готови сте да се насладите на живота според собствените си условия. Обърнете внимание на това какъв може да бъде животът ви и когато получите шанс да преследвате мечтана цел, продължете към нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама