Хороскоп за днес, 4 май 2024


Хороскоп за днес, 4 май 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази събота, 4 май 2024, според зодията

Овен

Винаги е добре да имате работещ списък с неща, които искате да подобрите. Луната влиза в Овен, вашият слънчев дом на личната идентичност, отваряйки вратата за промяна. Това може да е прекрасно време за растеж. Вземете ментор, който може да работи с вас. Ще се насладите на себеоткриването!

Телец

Внимавайте! Луната влиза в Овен, вашият слънчев дом на скритите врагове. Това може да е всичко - от човек до нещата, които ви ограбват от времето. Ще искате да спрете много от тези неща, за да избегнете клопки, проблеми и други неща, които ви пречат да бъдете продуктивни.

Близнаци

Луната навлиза в Овен, вашият слънчев дом на бизнес мрежата. Станете социални. Излезте и се смесете. Срещайте се с хора в реалния живот. Може да откриете, че предпочитате да сте сред хора, с които можете да говори открито.

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 4-5 май 2024

Рак

Тази събота, Раци, ще срещнете много специален човек, който ще преобърне живота ви в положителна посока. В началото може да сте скептични и предубедени, но му дайте шанс. След време ще бъдете повече от благодарни за това решение.

Лъв

Никога не е късно да научите нещо, което искате да усвоите. Луната влиза в Овен, вашият слънчев дом на образованието. Запишете се на онлайн курс. Вижте какво се учи в Linkedin. Говорете с лидери в индустрията. Не се срамувайте.

Дева

Луната влиза в Овен, вашият слънчев дом на споделените ресурси. Това може да означава, че имате подарък, но веднага щом го получите, все едно друг човек има нужда от него. Насладете се на чувствата и мисълта за добро пожелание. Даването ви носи положителна енергия, така че бъдете сигурни, че щедростта ви няма да остане незабелязана.

Стрелец

Везни

Луната влиза в Овен, вашият слънчев дом на ангажиментите. За вас е сега или никога. Може да не искате да чакате повече, за да започнете. Искате да сте с този човек сега и желаете той да знае, че така се чувствате.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за май 2024

Скорпион

Скорпиони, време е за промяна и може да сте нетърпеливи да я приложите. Луната навлиза в Овен, вашият слънчев дом на рутините, който проправя пътя за страхотни предложения, бързи решения и моментални резултати. Тествайте нещата, за да видите къде могат да прехвърчат искрите.

Стрелец

Луната влиза в Овен, вашият слънчев дом на творчеството. Това е ден за рисуване и опитване на нови неща. Хубаво е да оставите вътрешното си дете да играе и да оставите артистичната си страна да се изрази. Може да не искате да сдържате идеите си. Напишете ги. Вижте ги, за да можете да ги създадете.

Козирог

Винаги е приятно да чуете някого внезапно и изненадващо. Луната влиза в Овен, вашият слънчев дом на дома и семейството. Това може да е прекрасно време за бързо посещение при семеен приятел или за среща с родител.

Водолей

Водолеи, говорете нежно. Имате склонност да казвате това, което искате, без да се сдържате и да не мислите. Луната навлиза в Овен, вашият слънчев дом на общуването. Опитайте се да не правите прибързани заключения, да не действате нерационално или да правите нещо, за което ще съжалявате. Да мислите, преди да реагирате е добро правило, което трябва да следвате.

Риби

Не прекалявайте и не харчете импулсивно. Луната влиза в Овен, вашият слънчев дом на парите. Това е ден, в който портфейлът ви е уязвим за импулсивна покупка. Може да ви е трудно да устоите да вземете предмет, който искате сега. Но ако не се вписва в общите ви цели, преразгледайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама