Любовно пожелание за 4 май 2024 според зодията


Любовно пожелание за 4 май 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 4 май 2024. 

Овен

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Вижте още: Големият месечен хороскоп за май 2024

Телец

"Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност."

Блага Димитрова

Близнаци

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Рак

"Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!"

Ошо

Лъв

"Голямата тактика на жените се състои в това да те накарат да повярваш, че си обичан, когато не те обичат, и да скрият любовта си, когато обичат."

Жан Кокто

Дева

"Любов. И това е любов. Старата магия, която не само озарява с дъгата на мечтите сивото небе на действителността, но заедно с това хвърля романтична светлина и върху купчина смет; магия и безумна подигравка."

"Триумфалната арка"

Овен

Везни

"Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново."

М. Авелок

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за МАЙ 2024

Скорпион

"Сексапилът е начин на мислене - удобен начин на живот. То е да обичаш себе си, дори в най-отблъскващите моменти."

Холи Бери

Стрелец

"Напомни му, че слабите никога няма да влязат в царството на любовта, защото то е безмилостно и алчно царство, и че жените се отдават само на решителните мъже, защото им вдъхват тъй жадуваната увереност, с която да се изправят пред живота."

"Любов по време на холера", Габриел Гарсия Маркес

Козирог

"Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново."

Адел

Водолей

"Мъдреците казват, че "три източника имат влеченията на човека: душата, разума и тялото. Влечението на душата поражда приятелството. Влечението на ума поражда уважението. Влечението на тялото поражда желанието. Съединяването на трите влечения ражда любовта."

Виктор Востоков

Риби

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама