Хороскоп за днес, 7 май 2024


Хороскоп за днес, 7 май 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 7 май 2024, според зодията

Овен

Бъдeте оптимисти, Овни. Паричните въпроси може да изглеждат нестабилни и непредсказуеми за вас, но добрите неща идват скоро. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на лична собственост и финанси. Получавате небесната зелена светлина да започнете нов домашен бизнес или работа на непълен работен ден. 

Телец

Доверете се на интуицията си. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на лична идентичност и развитие. Това е страхотно време за работа върху личностното израстване чрез образователни занимания.  Запишете се за терапевтична сесия и обсъдете проблемите, които искате да разрешите. Потърсете помощ в области, в които можете да се подобрите и работете върху това.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 6 - 12 май 2024

Близнаци

Винаги има един човек в живота, който не може да бъде щастлив, ако вие сте щастливи, така че му изпращайте светлина и любов, докато работите върху себе си. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на врагове и духовни пробуждания. Можете да разберете кои неща вече не работят и да се отдалечите от тях. Върнете се към духовна практика. Пишете, водете дневник и мислете за бъдещето си.

Рак

Раци, опознайте хората на лично ниво. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на бизнес партньорства и работа в мрежа. Това е страхотно време да се върнете към социалните събития. Комуникирайте с хора, с които сте се свързали в LinkedIn, и ги опознайте по-добре. 

Лъв

Когато искате да стигнете до върха, има значение как ви гледат. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на кариерата и обществената репутация. Това е прекрасно време да работите върху създаването на добри впечатления. Започнете с изучаване на това, което правят другите, на които се възхищавате, и вижте как това се вписва в собствените ви идеали. Следвайте инфлуенсъри, от които искате да се учите. 

Дева

Запишете се за курс и планирайте да го завършите този месец. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на образованието. Това е чудесен момент да изучавате нещо, което винаги сте искали. Вземете курс по самозащита или посетете няколко творчески обучения, или правете нещо забавно и релаксиращо. 

Везни

Везни, животът често ви изненадва. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на споделени ресурси и тайни. Може да намерите това, от което се нуждаете, малко по-трудно, но задаването на много въпроси и находчивостта могат да помогнат. Започнете да се обаждате на места, които смятате, че могат да ви насочат към ресурсите, от които се нуждаете. Може да намерите ментор, програма или стипендия, към които да кандидатствате. Не чакайте твърде дълго, за да не пропуснете крайни срокове.

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 6 - 12 май 2024

Скорпион

Знайте какво искате и си го представете в ума си. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на ангажименти и брак. Това е страхотен момент да обсъдите бъдещето и как би изглеждало то за вас. Запишете мечтаните си цели за брак и ги обсъдете с партньора си. Вижте дали сте на една и съща страница и проучете области, където е необходим компромис.

Стрелец

Можете да натиснете бутона за рестартиране. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на рутините и здравето. Стремете се към свобода. Наслаждавайте се на личното си време и се опитайте да постигнете баланс във всички неща. Търсете приятни възможности, които възпламеняват сетивата ви и ви позволяват да се радвате на простите неща в живота.

Козирог

Козирози, забавлявайте се. Лятото е почти тук и можете да се насладите на много забавни неща. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на игра и удоволствие. Започнете да правите неща, които включват природата. Отидете в парка. Направете вечерна разходка с вашия партньор или куче. 

Водолей

Какво е животът без да се наслаждавате на времето с хората, които обичате? Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на дома и семейството. Отделете време за другите и създайте спомени, които остават завинаги. Започнете да организирате вечери, на които всички изключват мобилните си телефони и се хранят заедно. Играйте настолни игри, смейте се и се насладете на качествено време.

Риби

Кажете мнението си, особено ако има неща, които бихте искали да видите да се подобрят във вашия град. Новолунието в Телец активира вашия слънчев дом на общуване и местни общности. Посетете открита за обществеността среща, за да започнете да се застъпвате за промяна. Пишете писма до кмета с искания, за да покажете своята подкрепа и загриженост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама