Вижте ексцентричния дом на гаджето на Селена Гомес (СНИМКИ + ВИДЕО)


Вижте ексцентричния дом на гаджето на Селена Гомес (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Преди няколко месеца стана ясно, че певицата Селена Гомес излиза с поп хитмейкъра Бени Бланко. Днес обаче няма да се “ровим” във връзката им, а ще разгледаме неговото огромно имение в Лос Анджелис.

Бланко е устроил живота си в построена през 1939 къща в Лос Анджелис главно заради удобното местоположение близо до студиото му, където той редовно пише и продуцира популярни мелодии, като „Special“ от албума SOS на SZA, спечелил Грами, и „Single Soon“ на Селена Гомез.

Вижте още: 5 подобрения в кухнята, които си заслужават инвестицията

Повече за интериора на имота

Интериорният дизайнер Кийф Бътлър от Studio BAD описва участието си в преосмислянето на къщата като “поддържаща роля” за творческото ръководство на Бланко. Крайният резултат определено е доста игрив, без офис, студио или каквато и да било мисъл за работа. Къщата за гости пък е превърната в киносалон, оборудван с тъмночервени кадифени стени и бонбони от детските фантазии на Бланко.

Старият Холивуд и парижкият театър Одеон са били сред референциите, които е използвал дизайнерът за домашното кино.

Друг важен елемент от дома на Бени Бланко? Уют. Приятната атмосфера на къщата се създава от плюшени големи дивани, армия от плюшени животни и пластове персийски и марокански килими с различни щампи.

„Не се страхувам да бъда баба и да имам килими и черги навсякъде“, казва Бланко.

Части, които може да се четат като несъответствия другаде, изглежда работят на мястото на Бланко, като неговата обширна колекция от произведения на изкуството, която той описва като „високо-ниско“. Творби на Баския, Пикасо и Дали се смесват с портрети, нарисувани от деца на приятели, и изображения, отпечатани от интернет, които той смята за достойни за показване.

Жилището е автентично Бланко и той се надява, че уникалният му външен вид насърчава гостите да живеят автентично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама