12 звезди влизат в Big Brother: Most Wanted тази вечер


 12 звезди влизат в Big Brother: Most Wanted тази вечер
Снимка: Нова телевизия

Тази вечер от 20:00 часа на живо по NOVA е големият старт на Big Brother: Most Wanted. 12 ярки риалити звезди, 12 силни характера, 12 готови за победа участници ще прекрачат прага на най-известната Къща.

"Имаме участник, който по собствени пътища, може би с детективи, е издирил и проучил кои са участниците. Определил е кои са най-големите му конкуренти за голямата награда и си е направил стратегия спрямо някои от тях. За първи път имаме такъв модел на поведение" – сподели Ники Кънчев тази сутрин в "Здравей, България“, а екранната му половинка Алекс Сърчаджиева допълни, че Big Brother: Most Wanted се случва за първи път у нас и ни подготви да очакваме неочакваното.

Тематиката на Big Brother: Most Wanted бе загатната още с промото на сезона, в което Ники и Алекс влизат в ролята на агенти, търсещи следи за бъдещите участници. Детективската и дори криминална тематика ще бъде основна линия през целия предстоящ сезон, а Big Brother непрестанно ще предизвиква най-търсените риалити звезди.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама