Какво иска Майк Тайсън за престоя във VIP Brother


Какво иска Майк Тайсън за престоя във VIP Brother

Железният Майк ще прекрачи прага на най-известната Къща в понеделник, 3-ти октомври, точно в 20.00 часа, а зрителите ще могат да проследят влизането на легендата и реакциите на Съквартирантите напълно на живо в ефира на NOVA.

За престоя си в България Майк Тайсън има кратък списък с изисквания, предимно свързани с храната. Тъй като легендарният боксьор не яде свинско месо, той е помолил организаторите в менюто му да присъстват: печено пиле, сотирани и задушени зеленчуци, сред които гъби, артишок, броколи и зеле. Тайсън е заявил също, че обича супа Мисо и пене със сос маринара. Оказва се, че боксьорът е голям привърженик на индийската кухня, защото сред желаните от него гозби има и много индийски като: пиле Тандури, пиле Тика Масала, както и агнешко или козе къри.

Предпочитаните плодове в менюто на Майк Тайсън по време на престоя му в България са череши, пъпеш, ябълки, круши и банани, а за пиене иска охладена минерална вода, сок от нар, ментов чай с мед, чай от джиндифил и енегийната напитка Black Energy, на която е лице.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама