Орлин Горанов празнува "50 години магия" на сцената с турне


Орлин Горанов празнува "50 години магия" на сцената с турне
Снимка: ПР

Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с турне и концерт-спектакъл в зала 1 на НДК на 19 ноември. Един от любимите изпълнители на българската публика ще я зарадва с концерти в шест града, а кулминацията ще бъде в София.

Повече за турнето

Музикалните събития са обединени под името "50 години магия" и стартират от Пловдив на 26 юни, следват Шумен на 28 юни, Велико Търново на 5 август, Плевен на 6 август, Стара Загора на 9 август, Варна на 6 октомври и София на 19 ноември.

Орлин Горанов ще изпълни едни от най-популярните си песни, поднесени по съвременен начин – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития.

"Всички тези години на сцената са магия, защото музиката има силата да вдъхновява, да създава, да сбъдва. Тя е онази нишка в живота, която събира и свързва нашите спомени и емоции. А най-голямата магия е, че имам възможността да споделям музиката с публиката", казва Орлин Горанов.

С него на концертите ще бъдат едни от най-добрите млади музиканти - Радо Казасов – барабани и автор на концертните аранжименти, Евден Димитров - бас, Денис Попстоев - клавишни и саксофон. Звездния състав допълват музикантите от "Ку-ку бенд" Кристиян Илиев – пиано и Цветан Недялков - китара, тромпетистът на група "Акага"- Иво Казасов, както и атрактивното трио "Тринити".

Акцент на сцената ще бъде и забележителният симфоничен оркестър Симфониета - Враца, с диригент Георги Милтядов, който е и автор на оркестровите аранжименти.

Специални гости на концерт-спектакъла на Орлин Горанов ще са Любо Киров, Орлин Павлов, Александра Раева, Кристина Димитрова и Мариана Попова – изпълнители, с които го свързват общи музикални проекти и дългогодишно приятелство.

Билети за „50 години магия“ може да намерите тук: bit.ly/49LZQ6a.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама