Анджи и Брад спорели заради възпитанието на децата


Анджи и Брад спорели заради възпитанието на децата
Снимка: Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли и Брад Пит успяха да изглеждат като щастлива двойка в продължение на 12 години. Но в някаква степен нещата са започнали да се разпадат, тъй като двамата са имали различни мнения как трябва да отглеждат шестте си деца: Мадокс, 15, Пакс, 12, Захара, 11, Шайло, 10, и 8-годишните близнаци Кнокс и Вивиан. 

"Той започна да крещи често. А тя не можеше да толерира да вика на децата. Няколко пъти Анджи каза, че е била ужасена", каза източник пред UsWeekly.

Но друг източник каза, че не е било страшно. "Когато той повишава глас и крещи на децата, е почти комично. Той не е от тези мъже с нрав."

Докато 52-годишният Брад искал да стоят на едно място, 41-годишната Анджелина предпочитала децата да пътуват с тях по света. Тя също така залагала на по-фриволно отношение с децата, докато Брад харесвал повече традиционните правила.

"Брад иска те да имат нормално възпитание и се притеснява, че ще станат разглезени, елитарни и няма да са здраво стъпили на земята. Но Анджи смята, че те трябва да бъдат "деца на света". Те постоянно спорят за това", каза източник преди няколко години за същото издание. 

 


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама