Белослава проговори за гафа: Тази грешка ми помогна много (ВИДЕО)


Белослава проговори за гафа: Тази грешка ми помогна много (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Миналото лято певицата с ангелски глас Белослава беше хваната да шофира пияна, а след това осъдена на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок, като шофьорската ѝ книжка е отнета за 6 месеца.

Ето, че за първи път от сериозния гаф Белослава застава пред камера, за да даде интервю на Жоро Тошев в ефира на „Преди обед“ по bTV.

Какво каза?

"Белослава премина през един много интересен процес, през едно ново училище, бях на училище цяла година. В началото на 2023 г. аз заявих, че повече няма да пея. Уморих се. Хората не знаят, че ние не се занимаваме само с това да пеем, да сме на сцената и да творим, ние се занимаваме с всичко останало. Шоубизнесът в България е минималистичен и всичко зависи от нас. Уморих се, исках да стана анонимна, в пълния смисъл на думата. Исках да не ми звъни телефонът. И както е казал народът: "Внимавай какво си пожелаваш".

"Бързах за всичко - репетиции, участия, за вкъщи, за приятелите, бързах, докато разхождам кучетата, докато се храня, аз не слушах. Прегорях, станах робот, а за мен като артист, това е пагубно. И когато в нощта на рождения ми ден един полицай ме спря, този човек ми направи услуга. Той ме спря, а аз разбрах колко грешки съм правила с това бързане. Аз навсякъде съм много активна, бях позабравила смисъла".

Вижте още: Ето какво призна Невена Цонева за напускането на „Ку Ку Бенд“ (ВИДЕО)

"Но това е голям урок за всички нас, ние много се обичаме, ежедневно имам подкрепата им. Трябваше да мине време, за да осъзная колко тази грешка ми е помогнала.”

Не съм смятала, че в навечерието на своите 50 години, аз съм способна да изпитам нови емоции, нова обич, друга обич и тя е безгранична. Аз съм влюбена до уши, Яна стана моя муза. Даде ми нови крила, нов смисъл, нова красота. Откакто тя се появи, аз не мога да се позная, аз летя. Започнах много да пея и това отвори страница за музика, която, за почти 25 години певчески път, не съм се осмелявала да пея друго освен своята авторска музика. И сега ще отворя вратата към нещо ново - пея световна пиеса на различни езици, плюс авторската музика. И така си хвърлих ръкавица. Видях друга Белослава, хареса ми и искам да се предизвикам"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама