Дакота Фанинг: За мен майчинството е по-важно от актьорството


Дакота Фанинг: За мен майчинството е по-важно от актьорството
Снимка: Gety images

Дакота Фанинг стана героиня на новия брой на списание Net-a-Porter и в интервю за изданието заяви, че би заменила холивудската си кариера за това да бъде майка.

Дакота става известна още като дете, когато се снима във филма "Война на световете" с Том Круз, а по-късно увеличава популярността си с роля в култовия франчайз "Twilight". Но въпреки че не може да си представи живота си без актьорска кариера, Дакота би предпочела да бъде майка.

Какво е най-важно за нея

"Децата вероятно са по-важни за мен от всичко друго, дори от актьорската ми кариера. Ако някой ме постави пред избор - кариера или деца, без колебание бих избрала децата. Аз съм от онези хора, които винаги са мечтали за това".

"Да бъда актриса е огромна част от моята идентичност. Наистина не знам коя бих била без това. Но също така имам желание да изградя живота и кариерата си така, че винаги да имам избор", добавя Дакота.

Според 30-годишната актриса тя не знае дали ще продължи кариерата си, след като стане майка. "Не знам как ще се чувствам, когато настъпи този момент в живота ми и колко ще искам да работя. Но тъй като този момент все още не е настъпил, в момента се опитвам да се насладя изцяло на приключението кино".

"Имам много приятели, които се женят и раждат деца. Имам и кръщелница на три години и трябва да реша какво е наистина важно за мен. Не искам да бъда човек, който е толкова погълнат от кариерата си, че няма място за нищо друго в живота си".

Интересно е, че Дакота говори за желанието си да стане майка в интервю за Vogue още когато е на 23 години. "Нямам търпение да стана майка. Нямам търпение да се омъжа", признава тя. В момента актрисата не е омъжена, но има слухове, че се среща с Хенри Фрай, с когото има връзка от 2017 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама