Джейн Фонда даде ценен съвет на хората с депресия (СНИМКА)


Джейн Фонда даде ценен съвет на хората с депресия (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Джейн Фонда е една от иконите на Холивуд. На 86-годишна възраст тя може да се похвали с шеметна кариера, Оскар, Златен глобус за цялостно творчество и какво ли още не! Но това далеч не значи, че актрисата не е имала своите трудни моменти с менталното здраве.

В ексклузивно интервю за USC Annenberg Media Фонда размишлява за своята кариера, но и за депресията. Бързо обаче е открила лек за справяне с мрака на душата. 

Вижте още: Ето кой е новият мъж до София Вергара (СНИМКА)

Какво ѝ е помогнало

"Може би преди пет или шест години бях наистина отчаяна от ситуацията с климата. Правех разни неща, но знаех, че мога да направя много повече, като се има предвид, че имам платформа. Беше ми трудно дори да стана от леглото, бях толкова депресирана. След това започнах "Fire Drill Fridays" и в момента, в който започнах да се занимавам с активизъм на пълни обороти, депресията изчезна.

Смятам, че най-опасната заплаха, пред която сме изправени, е климатичната криза, защото ако не ѝ се противопоставим на време, ще бъде много трудно да постигнем демокрация, равенство, всичко, което искаме в едно стабилно общество. Когато реших да се посветя на проблема с климатичната криза на пълен работен ден, това беше, за да се опитам да предупредя хората за това, което предстои. Имаме около шест години, за да намалим емисиите си от изкопаеми горива", заяви Джейн Фонда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама