Дневен хороскоп за 23 септември


Дневен хороскоп за 23 септември

Овен

Този двоен петък прекарайте по най-релаксиращия начин, който може да измислите за себе си. Идва дълга зима с малко почивни дни, така че не пропускайте възможността.

Телец

Днес бъдете внимателни с храната, която приемате. Има риск от преяждане, което ще ви накара да се чувствате доста зле. Наблегнете на напитки като вода и чайове. Избягвайте алкохола, газираното и кафето.

Близнаци

Сега не е моментът да търсите сметка от половинката си за щяло и нещяло. Така рискувате да превърнете почивните дни в изпитание за връзката ви, без да имате сериозен повод за това.

Рак

Денят обещава да ви зарадва със спокойствието си. Дори нищо особено да не се случи именно това ще бъде най-ценното в него. В тази тишина може да откриете отговорите на много въпроси за себе си.

Лъв

Замислили сте страхотни планове за деня. Някои от тях обаче няма да се случат така както сте си ги представяли . Не правете драма от това. В промяната може да видите доста интересни и забавни неща за себе си.

Дева

Денят обещава да ви даде активност в любимите ви дейности. Не се чувствайте виновни ако заради това се наложи да пропуснете среща с приятели. Вдъхновението не бива да се подминава, така че използвайте момента максимално.

Везни

Днес си направете есенна арт-терапия. Дори само една обикновена разходка ще може да ви зареди с много енергия и да прочисти главата ви от притесненията, с които сте склонни да се товарите.

Скорпион

Днес ще получите изненадващо признание. Това може да ви постави в ступор и по-късно да съжалявате за реакцията си. Ако решите да отговорите ще трябва да измислите нещо доста впечатляващо.

Стрелец

Сега не е моментът да се чувствате отхвърлени. Поводите за това са само във вашата глава. Излезте навън, може да срещнете нови хора, но това няма да ви помогне за подобряване на отношенията ви със сегашните ви приятели.

Козирог

Този ден посветете на нищоправене. Това е задължително. Имате нужда да се освободите от тежестта на последните събития в живота ви. Пуснете свеж въздух в дробовете си и мислите си.

Водолей

Днес посветете деня на подобряване на отношенията ви с близките ви хора. Може да си уговорите среща и да покажете, че сте способни да сте напълно добронамерени. Хапливите закачки и шеги оставете за друг път.

Риби

Денят ще ви даде толкова много свобода, че ще ви е трудно да решите откъде точно за започнете. Хванете първото нещо под ръка, за да не пропилеете напразно деня си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама