Фенки на Тони Стораро скъсали нервите на жена му


Фенки на Тони Стораро скъсали нервите на жена му

Казват че зад всеки успял мъж стои една жена, а тази на поп-фолк иконата Тони Стораро определено е със завидна нервна система, предвид напористите фенки на изпълнителя. Легендарният певец разказа в интервю по NOVA телевизия, че без подкрепата на съпругата си е нямало да успее.

Вижте още: Джино Бианкалана разпродава бизнеса, качва се пак на тир

"Като по-млад жена ми непрекъснато ми се караше за жените, искаше да се прибирам по-рано, да не ме закачи някоя. Имала е право, защото нашата професия е нос с две остриета. Взех я на едно участие и още слизайки от таксито към мен тръгнаха две момичета и ми казаха: „Как си, Тони? След участието да си направим парти? Вземи и мацката си с теб“. Това се случваше всекидневно“, сподели Стораро.

Тони е категоричен, че славата е като затвор и му е коствало много, за да стигне до върха на шоубизнеса в България.

"Преди да стана известен съм бил по-щастлив, казвам го откровено. Сега трябва насила да се смееш, да бъдеш не само певец, но и артист“, сподели още изпълнителя.

А ако някой от фолк гилдията определено знае какво е възход и падение, то това определено е Тони Стораро. 

Вижте още: Звездна подкрепа: Шакира гледа финала на Григор Димтров и Синер (ВИДЕО)

"Най-труден ми беше преходът, когато дойдох от Шумен в София, за да си търся работа. Родителите ми бяха много заможни, купуваха ми всичко, имах прекрасно детство. Аз се женя, после влизам в казармата, бизнесът на баща ми тръгна зле, той фалира и парите спряха. Тогава вуйчо ми каза да отивам и да спасявам семейството", каза още певецът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама