Какво е да правиш секс с Юсейн Болт


Какво е да правиш секс с Юсейн Болт

Както стана ясно на всички, Юсейн Болт отпразнува успехите си на Олимпиадата в компанията две атрактивни девойки, с които изневери на приятелката си Каси Бенет.

Сега 20-годишната Джейди Дуарте даде интервю пред "Дейли Мейл", в което обяснява за страстната нощ с 30-годишния спринтьор. 

Първо той бил видян да се целува с едно момиче в клуба, след което да танцува с друго, преди да забележи Дуарте. Той изпратил бодигарда си да я повика, а също така използвал Google Translate (без шега), за да я покани да дойде с него вкъщи.

Джейди първоначално била скептична, тъй като не знаела кой е. След като я поканил да си тръгне от клуба с него, Юсейн решил да демонстрира атлетичността си, като си вдигнал блузата и показал оформения си корем. Той също така направил известната си поза.

"Той стоеше пред нас и изведнъж си вдигна ризата и си показа плочките. Никога не бих виждала нищо подобно. Просто трябваше да се приближа и да го пипна."

Явно това е дало резултат. 

"Бодигардът каза, че Болт иска да дойда в стаята му. Първоначално не го направих. Повечето момичета веднага биха се съгласили, но аз исках той да се потруди."

Тя явно го е накарала да се "потруди". По време на секса, който тя описва по-скоро като "маратон", отколкото като "спринт", Юсейн настоявал те да го правят на песента "Work" на Риана и Дрейк.

"Беше много страстно и горещо - бяхме погълнати един от друг. Той има тялото на шампион, макар че неговото мъжко достойство е като на нормален човек. Очаквах да бъде бърз, но всъщност беше най-бавния секс, който някога съм имала. Правехме го около 40 минут, след което той си взе няколко минути за почивка, преди да продължи."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама