Ким има по-положителна нагласа към живота


Ким има по-положителна нагласа към живота
Снимка: Getty Images/Guliver

Ким Кардашиян вече има по-положителна нагласа към живота. Звездата се отдръпна от прожекторите, след като беше обрана по-рано този месец в Париж. Изглежда, че тя се справя все по-добре и вижда светлина в тунела.

"Ким имаше малко празненство за рождения си ден, на което присъстваха само Кание, децата им, сестрите й и майка й. Самата Ким избра да не организира нищо грандиозно и изглеждаше много щастлива от решението си. Тя все още се опитва да разбере какво се случва в живота й. Ким няма планове скоро да поема работни ангажименти, но вече гледа по-положително на живота. Тя доста се поуспокои от грабежа", каза източник пред сп. People.

Междувременно Кардашиян оттегли иска си срещу сайта mediatakeout.com, подаден заради твърдението, че е инсценирала обира в Париж. Двете страни са постигнали удовлетворяващо ги споразумение, заради което риалити звездата се е отказала от делото за клевета.


 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама