Лили Иванова спира с концертите, подготвя прощално турне (ВИДЕО)


Лили Иванова спира с концертите, подготвя прощално турне (ВИДЕО)
Снимка: БГ Радио

Националното турне на Лили Иванова е ежегодно събитие, което хиляди фенове чакат с нетърпение. Примата на българската музика определено знае как да оценява труда си, защото миналата година цените на билетите се въртяха между 120 и 600 лева.

За съжаление, това лято ще е последната възможност да се насладим на вечния талант на Лили Иванова на живо. Оказва се, че турнето ще е прощално, след което певицата ще прекрати концертната си дейност.

Вижте още: Диана Димитрова напуска киното и театъра, ето с какво ще се занимава (СНИМКА)

Какво казаха от екипа ѝ

"Не знаем още всички дати, нито локациите, но Лили предупреди всички, че това ще е последното й турне. Каза ни, че вече е на години, на които работата започва да й тежи, трудно се възстановява след концерт.

Лили държи представянето ѝ, както и на целия екип от музиканти, сценични работници, хората, отговарящи за звука, светлините, специалните ефекти и всеки един аспект от всеки концерт, да бъдат на най-високо ниво. И сама следи всичко да е наред. По време на турнета, когато концертите са през ден или всеки ден, а и се пътува, тя опитва да намира време да е сама и да си почива.“, каза човек от екипа на примата пред „България днес“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама