Нели и Ашанти ще стават родители (ВИДЕО)


Нели и Ашанти ще стават родители (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Ашанти е бременна и очаква първото си дете от Нели. И това не е всичко: двойката също е сгодена!

43-годишната певица потвърди новината в интервю за Essence.

Какво сподели изпълнителката

"Тази нова година от живота ми е такава благословия, пълна с любов, надежда и очакване", каза тя пред списанието на 17 април. "Майчинството е нещо, което очаквах с нетърпение. Да споделям това с моето семейство, годеник и лоялни фенове, които толкова много подкрепяха моята кариера, е невероятно изживяване."

Същия ден Ашанти публикува кратко видео в Instagram, разкривайки бременността си. Клипът показва как тя се подготвя преди шоу с хора, които питат колко време ѝ трябва.

"Ще ми трябват около девет месеца", казва звездата, вдигайки тест за бременност.

Децата на Нели

49-годишният Нели има две деца, дъщеря Шанел Хейнс и син Корнел Хейнс III, от бившата си партньорка Чанета Валънтайн. Рапърът също осинови Шон и Сидни Томас, двете деца на сестра му Джаки Донахю, след като тя почина от левкемия през 2005 г..

Връзката на Ашанти и Нели

Двамата се срещат за първи път през 2003 г. През 2013  следва раздяла, като певицата заяви тогава, че той я е предал. Двойката, която има 20-годишна история, потвърди, че са отново заедно през миналия септември. 

След като в продължение на няколко месеца са поддържали тайна връзка, в крайна сметка Нели разкри, че отново са заедно. "Да, всичко между нас е поправено", бяха думите му. "И двамата се изненадахме, че накрая завършихме отново заедно. Не беше планирано."

Ашанти от своя страна носеше клъч на Видео музикалните награди 2023, на който имаше отпечатана тяхна стара снимка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама