Щастливите двойки се обичат офлайн, всичко друго е фалш


Щастливите двойки се обичат офлайн, всичко друго е фалш

Живеем в епохата на социалните мрежи, независимо дали ни харесва или не. Пристрастяваме се към тях като към сутрешното кафе. Променяме навиците си и навиците променят нас.

Започваме да разбираме щастието като нещо, което трябва да споделим, за да отключим. Сякаш "не се брои", ако всички не разберат и това се превръща в необходимост. Да покажем, другите да видят и всички да знаят.

Нужно ли е всичко това?

Щастливите хора се наслаждават на моментите, не ги споделят. Изживяват почивката си, залеза и романтичната целувка на брега на морето, само с най-близкия човек и това е всичко, от което имат нужда.

Всички познаваме поне една двойка от обкръжението си, която афишира любовта си чрез безброй перфектни на пръв поглед снимки и сърчица под всяка публикация. Не всичко е толкова перфектно, колкото изглежда, вече всички трябва да сме научили този урок.

Щастливите двойки в действителност рядко ще се покажат пред света, защото нито имат време, нито нужда от това. Те са си щастливи и цялата им история знаят всички, които трябва да знаят, без излишна показност.

Трябва да знаете, че хората, които най-много се опитват да покажат колко са щастливи, всъщност са нещастните хора в обкръжението ни. Двойките, които са удовлетворени от връзката си и се чувстват спокойни и щастливи, не го показват.

Не са суеверни, не ги е страх от лоши мисли и пожелания от недоброжелатели. Те просто приемат щастието си вътре в себе си и нямат нужда да убеждават който и да било, че това, което чувстват е така. Не се колебаят, нямат нужда от потвърждение и убеждение.

Щастливите хора знаят, че истинският живот винаги ще бъде офлайн.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама