Симеон Колев за Мариана Векилска: Тя не е лошо момиче, а огън жена (ВИДЕО)


Симеон Колев за Мариана Векилска: Тя не е лошо момиче, а огън жена (ВИДЕО)
Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com

Разводът на Мариана Векилска и Симеон Колев бе преди 10 години, но доста публичен, така че се помни и днес. Тогава чаровната журналистка сложи край на отношенията си с радиоводещия, защото според нея любовта им вече си е отишла. И двамата са сигурни, че трети човек не е бил замесен, но е факт, че Симеон Колев дълго време лекуваше разбитото си сърце, докато междувременно се грижи и за общия им син. Ето какво каза любимият радиоводещ в ефира на btv за „Търси се“.

За раздялата с Мариана Векилска

"Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, защо те е изоставил. Не искам да изглежда сякаш Мариана е лошо момиче. Не, тя не е жена, която просто е загърбила семейството си. Тя просто е огън жена. И на мен ми беше много трудно да бъда и майка, и баща за сина ми. Особено много, когато сутрин трябва да съм мобилизиран в радиото пред хората, а душата ми страдаше. Но това е минало.

Тогава ходих на психолог и сега е точно моментът да благодаря на Детелина. Но аз имах всякакви моменти. Знам, че има хора, които не продължават, сриват се, самосъжаляват се, жертви. Но мен бащинството ми даде крила в онзи момент. И сега като погледна назад, се чувствам щастлив, защото децата вече са добре, големи са, утвърдени, щастливи."

Вижте още: Владо Карамазов се съблече и показа мускули (СНИМКА)

За любовта сега

„Чак сега от три години насам отворих сърцето си и живея с друга жена, която ме прави щастлив. И мога да кажа, че вече съм много различен от човека Симо, който беше преди 10 години. За добро е.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама