След съседски спор: Арестуваха Христо Шопов, заплашвал жена с оръжие (СНИМКА)


След съседски спор: Арестуваха Христо Шопов, заплашвал жена с оръжие (СНИМКА)

Само преди две вечери започна шоуто „Ергенът“, където Наум Шопов е водещ за трета поредна година. Щастието му обаче е помрачено – днес са арестували баща му.

Актьоръв Христо Шопов е бил задържан след спор между съседи в София, съобщиха от МВР. Причината е, че е заплашил жена с оръжие. В момента Шопов е в килия в ареста на 7 РПУ, което се намира в столичния квартал „Младост“ към Американския колеж.

Вижте още: Михаил Билалов за Ники Кънчев: Възпитанието не ми позволява да коментирам (СНИМКИ)

Съпругата му Марияна е участвала в побой над жената. Има видеозапис на случката. Предстои повдигане на обвинения и на Христо Шопов и на жена му.

Кой е Христо Шопов?

Христо Наумов Шопов е роден в София (България) на 4 януари 1964 година. Принадлежи към семейство, в което поколения наред е градена истинска династия от актъори. Баща му е дълбоко уважавания и известен български актъор Наум Шопов, изиграл главната роля в голям брой филми и театрални творби.

Христо Шопов учи актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ. През 1981, едва 17 годишен, той прави своя дебют в киното с „Дишай, човече!” , където му партнира неговата майка Невена Симеонова. През годините има десетки роли, като дори Мел Гибсън го избира да превъплъти Пилат Понтийски в изключително известния филм „Страстите Христови”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама