Снимки от партито по случай юбилея на Христо Стоичков


Снимки от партито по случай юбилея на Христо Стоичков

На 19 май легендата на българския футбол Христо Стоичков отпразнува своя 50-годишен юбилей с изискан коктейл в Club Mascara.

Носителят на „Златната топка“ поля официално своя празник в компанията на близки приятели и световни футболни величия, дошли от всички краища на света в негова чест. В два поредни дни, легендите пристигаха с различни полети, чак до късните часове преди събитието.

Вечерта достъпа до заведението бе ограничен, а мерките за сигурност повишени многократно. Първите гости пристъпиха прага на хитовия клуб малко след полунощ, а сред тях бяха дъщерите на Христо Стоичков - Мика и Христина, с половинките си Айкут и хърватинът Лука Белич, героите от САЩ’94 Даниел Боримиров, Емил Костадинов и Ивайло Йорданов. Препълненият с гости и приятели на Камата клуб, буквално избухна при появата му на червения килим. Гениалният N8 бе придружаван от съпругата му Мариана и предвождаше цяла плеяда от световни футболни легенди и дрийм тима на Барселона.

Бившият президент на клуба Жоан Лапорта бе довел делегация от Каталуния за юбилейния мач на Стоичков и официалният коктейл преди него. Част от нея бяха бившите футболисти на Барселона Чики Бегиристайн, Андони Гойкоечея, Мигел Анхел Надал, Витор Байя и Хосе-Мария Бакеро. В партито се включиха и бившият италиански национал и играч на "Парма" Антонио Бенариво, дългогодишният капитан на чилийския национален отбор и звезда на "Реал Мадрид" Иван Саморано, звездата на "Милан" Даниеле Масаро, бившите съотборници на Стоичков от "Чикаго Файър" Петер Новак и Диего Гутиерес и мн. др.

Христо Стоичков и личните му гости се насладиха на бляскава шоу програма, светлини, танцуващи ангели с перфектни форми и пищни костюми, обсипани с пера и кристали, класни напитки и изискано шампанско. Камата получи специални подаръци от клуба и близки приятели, а в кулминацията на вечерта, се качи на сцената, за да се обърне към феновете в България: „Това, което сме подготвили утре вечер на стадиона не е празник за мен, а празник за вас, защото с вашата помощ успях да постигна всичко, което съм постигнал“, сподели Стоичков. След това той благодари поименно и на всички свои колеги от дрийм тима на Барселона, бившият си мениджър Хосе Мария Мингея и шефовете на клуба, на испански. Една от специалните изненади на вечерта бе поднесена от балета на заведението, пресъздаващ живи картини с най-емблематичните моменти от кариерата на Христо Стоичков и неговия лик.

Тази вечер, 20 май, на Националният стадион „Васил Левски“, Христо Стоичков ще подари на всички почитатели на футбола у нас грандиозното юбилейно шоу „50 години номер 8“. Един срещу друг пред препълнените трибуни ще се изправят най-добрите български и световни играчи, които ще покажат класата и таланта, които са им спечелили многобройни титли и отличия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама