Виктор Стоянов към бившата: Сърцето ми тежи, тежат ми и спомените (ВИДЕО)


Виктор Стоянов към бившата: Сърцето ми тежи, тежат ми и спомените (ВИДЕО)
Снимка: "Ергенът"/Facebook

След броени дни започва новият сезон на „Ергенът“, където ще гледаме как младият бизнесмен Александър Младенов търси любовта сред непознати лица. Днес обаче погледите ни са вперени в първия ерген – Виктор Стоянов.

Секси мачото успя да трогне цялата си свита от верни фенки и последователи, обяснявайки се в любов на вече бившата си половинка. Той разчувства всички, споделяйки сантиментално видео в социалната мрежа. Ето какво каза:

Вижте още: Деси Банова разплака Димо Алексиев в ефир, ето защо (ВИДЕО)

„Научих много за любовта през последните две години. Научих се да споделям чувствата си и да разбирам по-добре чуждите. Научих много за отдадеността и безрезервната любов. Научих се да бъда уязвим – нещо, което ме затрудняваше през целия ми живот. Научих се на безкористност и саможертва. Научих се да прощавам. Но най-важното – научих какво е истинска любов.

За съжаление, пътят, по който се движихме, бе изпълнен с поредица от остри завои, грешни решения, слабости и недоразумения, липса на комуникация и емпатия. Докато един ден животът ни постави на кръстопът. Гледайки в коренно различни посоки, осъзнахме, че любовта ни не е достатъчна. Сърцето ми тежи, тежат ми и спомените, които се стоварват върху мен. Някои от тях завинаги ще останат на специално място в сърцето ми. Понякога преминавайки през раздяла е трудно да се преборим с осъзнаването, че пътят по който някога сме вървели заедно, сега се разминава. Ще кажа само – нашето пътуване беше невероятно!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама