Златка Димитрова: Заплашват ме!


Златка Димитрова: Заплашват ме!

Бременната Златка Димитрова, която трябва да роди скоро, разкри, че е тормозена от бизнесмена Николай Банев. Тя сподели във Facebook, че има спор с него заради къмпинг на морето. Поради тази причина тя и нейни съседи са тормозени от мутри на Банев.

"Семейство Баневи отново си прескочиха сянката. Наши съседи на имот край морето водят дело с тях, което все още не е приключило. По разпореждане може би на Николай Банев или неговата жена в имота на хората са се настанили 10 според хората там врачански мутри, които са отправили заплахи за животите им към тях. Сложили са маси, табели, правили са се на шефове. Наглата им адвокатка Мария Гръкова се е зарекла да ги изгони от собствения им дом и е намесила и моето име, споменавайки, че ме очаква същото. Безкрайно ми е неприятно да разбирам от трето лице, че съм заплашвана!!! Семейство Баневи цял живот си решават проблемите с мутренски методи. Могат само да заплашват и рекетират, а после искат да управляват държавата. Що за цинизъм?! Ако нещо се случи на съседите ми или на близките ми, те ще бъдат единствените заподозрени!!!

Може да нямам техните пари и възможности, нооо не съм слаба! Ще се боря до край по честен начин и благодарение на моя адвокат Донков!", написа звездата в социалната мрежа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама