4 начина как да носите стилно бижута това лято (СНИМКИ)


4 начина как да носите стилно бижута това лято (СНИМКИ)
Снимка: iStock

След 2 години, посветени на яркия блясък на модните тенденции на Y2K, светът на бижутата навлиза в нов етап – постепенно преминаване към дискретни детайли, вечни любимци и лесна елегантност. Приглушените тонове, деликатното дизайнерско присъствие и минимализмът излизат на преден план. Ще забележите, че това лято фокусът пада върху сложните детайли, висококачествените материали и инвестиционното мислене. Ето как да се потопите в луксозното усещане на бижутата това лято.

Вижте още: Тенденциите на лято 2023: Вечните еспадрили

1. Изберете елегантни гривни от масивно злато

Гривните по своята същност имат много луксозно усещане, но те също така изискват много благороден метал, за да бъдат направени. Важно е да изберете модели, които са елегантни и скулптурни – всичко, което е твърде капризно и ангажиращо, ще наруши цялостната идея.

2. Заложете на по-дълги верижки

Верижките винаги са популярни и до голяма степен са имунизирани срещу йо-йо тенденциите, но виждаме детайли на дизайна, които леко се различават от сезон на сезон. Леката верига с дълги талисмани е много популярна в момента – усеща се като изтънчен силует и е достатъчно деликатна, за да се носи с летни рокли и бански костюми.

3. Спазвайте студена цветова палитра

Изтънчените нюанси на полускъпоценни камъни, съчетани с ярки и искрящи диаманти, най-добре говорят за ненатрапчив стил. Перлите, топазите, кварцът, заедно със седефа и лунните камъни, са страхотни спътници на всички благородни метали.

4. Изберете скулптурни обеци

Обеците рамкират лицето, така че имат уникалната способност да кажат много за нашето чувство за стил само с един поглед. Изборът на скулптурни обеци (независимо дали става дума за елегантен чифт халки, или нещо по-семпло) може незабавно да “повдигне: скалата на стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама