4 връхни дрехи, в които да инвестирате за топла и стилна зима (СНИМКИ)


4 връхни дрехи, в които да инвестирате за топла и стилна зима (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Студените месеци могат да ни лишат от въображение, що се отнася до обличане. Все пак, навън е толкова мразовито, че единственото, което искаме, е да се увием в топло палто и да стигнем до точка Б! А как да направим това със стил? Ето кои са палтата, в които си заслужава да инвестирате на намаленията в момента.

Вижте още: Колекцията на Dior e вдъхновена от османските султани (СНИМКИ)

1. Палто тип кожух

Палтото тип кожух има ретро привлекателност, готин и скромен вид. Плюшената подплата е предназначена за укрепване на елементите, докато размитите детайли балансират кожените части. Еластичната, овърсайз версия на Loewe е спокойна и се чувства плътна като халат, но добавя изящество към ежедневната ви визия. От друга страна, снежнобялата итерация на Toteme е освежаваща промяна от статуквото, която елегантно се съчетава с дънки с кройка.

Вижте още: Как да изберете пуловер според формата на тялото си

2. Тип тренчкот

Независимо дали е направен от памук или вълна (или има практично водоустойчиво покритие), тренчкотът е идеален вариант за зимата – гарантирано е основен елемент, който издига ежедневните ви тоалети на следващо ниво. Просторната форма е подходяща за наслояване върху масивни плетива, докато коланът на талията може да се завърже свободно за по-спокоен вид или да се завърже на възел за силует на пясъчен часовник.

3. Пухенка

Тенденцията на зимните пухенки не показва признаци на отслабване през този сезон, така че никога не е имало по-подходящ момент да инвестирате в подплатен модел, който да ви предпазва от студа. Изолирани с мека като възглавница подплата и изработени от леки материали, ватираните якета са едновременно готини и уютни, независимо дали пазарувате в града или се наслаждавате на вечер на ски пистите.

4. Коженото палто

Кожата наистина се наложи като основна част от горното облекло и предложенията от този сезон надхвърлят класическото рокерско яке. Удължените тренчкотни силуети се докосват до настроението на момента, смесвайки практичен лак със хладно, пънкарско усещане.

Вижте още: Как да комбинирате плетива с бижута този сезон (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама