Conscious Exclusive H&M за 2017 - красотата на устойчивостта


Conscious Exclusive H&M за 2017 - красотата на устойчивостта

Красотата и чувствеността са основен акцент в колекцията Conscious Exclusive на H&M за 2017 г. Всеки модел е изработен от устойчиви материали, включително BIONIC – фин полиестер, изработен изцяло от рециклирана пластмаса от крайбрежни отпадъци.

Колекцията, създадена за специални случаи, ще се появи на 20 април в около 160 магазина на H&M в целия свят, както и онлайн.

"Conscious Exclusive на H&M показва как най-добрият стил може да включва грижа за планетата и да помогне за опазването ѝ в бъдеще. Това е толкова атрактивна колекция! Моделите в нея са изработени от устойчиви материали и ще искате да ги носите много сезони напред“, казва Наталия Водянова - лице на кампанията и основател на Elbi (дигитална платформа, свързваща потребителите с широка мрежа от благотворителни каузи и организации).

Всеки модел от дамската колекция Conscious Exclusive носи свежестта на пролетта и духа на устойчивостта. Тя включва ефирна рокля с преливащи плисета, изцяло изработена от BIONIC – фин полиестер, изработен изцяло от рециклирана пластмаса от крайбрежни отпадъци. С използване на техника на ситопечат и последващо дигитално изкривяване на образа, са създадени глорални мотиви с божури и мимози, а ръчно рисуваният женски образ е капитониран или извезан върху две от якетата в колекцията.

Колекцията Conscious Exclusive улавя настроението на нощта, особено с блясъка и допира на пайети, които са приятни за сетивата и присъстват в късата коктейлна рокля от рециклиран полиестер. Междувременно, смокингът е претворен във вталено класическо сако от естествена коприна и габардин TENCEL, а панталоните към него създават усещане за движение, благодарение на леките волани около глезените.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама