Дайте свобода на вътрешната си сила с колекция "Empowerment" от UNOde50


Дайте свобода на вътрешната си сила с колекция "Empowerment" от UNOde50
Снимка: UNOde50

Изработените ръчно модели от колекция Empowerment на UNOde50 за есен-зима 2023 черпят вдъхновение от силата на независимия волен дух и имат една-единствена цел: да ви провокират да пуснете на свобода своята креативност, страст и вътрешна сила, поемайки изцяло контрол върху собствените си избори, дела и живот!

Страст, сила, независимост, свобода – това са само част от високите ценности и мощните емоции, които провокират дизайнера Хосе Азулай и колегите му от UNOde50 да създадат впечатляващата колекция Empowerment за есен-зима 2023. Сред новите модели на испанския бижутериен бранд срещаме ярки елементи като пеперуда в полет, която е едновременно символ на свободата, но и на метаморфозата, т.е. на силата, издръжливостта и последвалата ги неизбежна промяна. Избрана за акцент в пръстени, колиета и гривни, пеперудата е своеобразен израз на новото начало, което се случва през определено време в живота на всеки от нас. И е вдъхновяващо!

Друг важен елемент са изчистените овални и отсечени форми, които в комбинация с характерните за всеки модел на марката малки катинарчета с лого UNOde50 напомнят за любими на феновете на бранда модели, превърнали се в класика през годините. Успоредно с това ги правят и подходящи за всеки стил, повод и място, като същевременно позволяват повече свобода за mix & match по всяко време.

Независимият дух и жаждата за контрол над живота ни пък са претворени чрез друг характерен за UNOde50 елемент – веригите, които придават нов смисъл на идеята за (само)контрол на ситуацията и на собствения ни живот.

Сред материалите в колекция Empowerment са характерните за бранда естествена кожа в комбинация с благороден метал и кристали, както и перли, и стъкло Мурано.

Тъй като майсторите бижутери от UNOde50 са вложили частица от себе си и своя свободолюбив дух и ярка креативност във всеки модел, те вярват, че бижутата им са създадени за незвисими хора със силни характери, които не познават ограничения и са с отворен за света, изкуството и красотата мироглед. Ако се разпознавате в това описание, значи новата колекция Empowerment на UNOde50 е за вас! Ще я откриете в магазина на бранда в Paradise Center, във верига SiLVER COURT и онлайн.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама