Дъщерята на Дейвид Хаселхоф създаде колекция


Дъщерята на Дейвид Хаселхоф създаде колекция

Дъщерята на спасителя на плажа Дейвид Хаселхоф атакува модния свят.

24-годишната Хейли Хаселхоф ще пусне на 10 септември колекция от 18 модела в сътрудничество с плюс сайз бранда Elvi.co.uk.

Актрисата и модел казва, че минималистичната линия, която включва дрехи в черно и бяло, се предлага в размери от 14 до 26. Тя е вдъхновена от собствения й стил.

"Исках да дам на по-пълните момичета възможност да купуват качествени дрехи, които са изработени перфектно."

Хейли, която участва в сериала "Family's Huge", наскоро говори открито пред You magazine за битката си с килограмите.

"Никога не съм имала проблеми със самочувствието заради атлетичните тела в "Спасители на плажа". Бяха момичетата в училище, заради които исках да се покривам. Бях много младо момиче и бях заобиколена от любов на семейно-ориентираната снимачна площадка."Спасители на плажа" беше моето място за игра, където виждах как баща ми върши работата си с любов. Единствената последица беше, че се влюбих в актьорството. "

Тя помни, че се е отказала от плуването в училище, тъй като тялото й започнало да се променя преди това на нейните връстници.

"Имам тежки спомени от времето, когато фигурата ми започна да се променя. Плуването беше нещо, което обичам. Когато бях в основното училище, бях в отбора по плуване с по-големи момичета. Започнах да нося сутиен, когато бях на 8 или 9 години. Момичета ме дразнеха, затова напуснах, тъй като не се чувствах комфортно в съблекалнята. Бих искала да кажа на онова малко момиче, което бях, че са били несигурностите не онези момичета, а не моите. Че не е трябвало да жертвам щастието си заради начина, по който са ме карали да се чувствам."

 



Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама