Меки романтични подаръци за него и нея


Меки романтични подаръци за него и нея
Снимка: astratex.bg

Свети Валентин наближава и въпреки че този празник все още не е напълно възприет от българите, то много хора усещат романтиката във въздуха през февруари. И господата, и дамите се впускат в търсене на перфектния подарък за празника на любовта, затова ви оставяме няколко идеи, с които да кажете “Обичам те”.

Меки подаръци за нея

Жените обожават меки и пухкави дамски пижами. Затова смятаме, че спокойно можете да зарадвате своята любима с приятен сет за сън. Такъв подарък показва не само любовта ви към нея, но и това, че ви е грижа за комфорта й. Памучните пижами са едни от най-обичаните модели. Можете да изберете пижама според вкуса на половинката си. Да, червеният цвят е символ на любов, но една дама няма да остане бездушна пред подарък в красив и нежен бледорозов цвят. Можете да съчетаете пижамата с халат в подходяща материя.

Друг вариант за валентински дамски подарък е съблазнителното бельо или нощно облекло. Свети Валентин е празник на любовта, но и на страстта. Затова и покупката на еротично бельо не е изключена. Можете да зарадвате дамата на мечтите си със сатенена нощница и халат в черно или червено. Дамите са луди фенове на сатена, защото тази материя придава чувство на женственост и лукс. Пижамите и нощниците с дантела са също страхотни, защото те стилно ще подчертаят красотата на половинката ви.

Меки подаръци за него

Казват, че жените са по-романтични от мъжете, но често това е нереално клише. Много от господата изпитват удоволствие да правят романтични жестове, но те също биха се зарадвали на специално внимание, насочено към тях самите.

Мъжете ценят комфорта и практичността. Затова на тях също можете да подарите удобна мъжка пижама и мек топлещ халат. И тук памукът е водеща материя. Изберете пижама за своя любим като се концентрирате върху това как обича да спи той. Дали предпочита пижама с къс или дълъг ръкав? Може би пък партньорът ви спи само с долнище на пижама? Какви цветове предпочита - синьо, сиво, червено, модели с щампи?

Мъжките халати са просто перфектни за релакс след дългия работен ден. С такъв подарък ще покажете на своя мъж, че сте готова да се погрижите за почивката му. Какъв по-добър начин да покажете своята любов!?

Подаръци за двама

Освен единичните подаръци за мъже и жени, то за Свети Валентин можете да изненадате половинката си с пижаменни сетове или халати, създадени за двойки. Такъв тип изненада би показала на вашата половинка, че вие сте готови да покажете на себе си и на света, че сте двойка и че имате единствено сериозни намерения. Една жена би оценила такъв подарък особено много. Той би затвърдил стабилността на връзката ви, поднасяйки доза спокойствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама