Пролетни обувки и чанти в CCC на цени от 21,99 лв.


Пролетни обувки и чанти в CCC на цени от 21,99 лв.
Снимка: CCC

Пролетта настъпи в магазините на ССС! Открийте модерни обувки и чанти от марките Jenny Fairy, Nine West и DeeZee на цени от 21,99 лв. в колекцията CCC Spring Edit! Микс от нежно розово и бежово, класическо черно, черешово червено е модерната цветова палитра за новия сезон. Ще намерите модели с високи токчета за официални поводи, балерини и кецове за ежедневието и чанти, които лесно се комбинират с всеки тоалет.

Винаги в тренда, колекцията на Jenny Fairy не разочарова и този сезон! Богатият избор на балерини - класически, лачени, с отворена пета или декоративна катарама, ще удовлетвори и най-ревностните модни почитателки. Моделите са на атрактивни цени от 21,99 лв.

А какво ще кажете за черни обувки на платформа Mary Jane?

Тези обувки са подходящи не само за ежедневно носене, но и представляват удобна алтернатива на високите токчета за специални поводи. Чантите тип шопър в прекрасни пролетни цветове и с декорация шал, създават романтична визия. Няма да ги подминете и заради атрактивната цена от 54,99 лв. Не забравяйте за аксесоарите, когато подбирате гардероба си за топлите дни. Колекцията от портфейли, аксесоари за коса и часовници на марката Jenny Fairy представя гама от свежи цветове: оранжево, розово и зелено.

Марката DeeZee предлага спортно-елегантни модели за новия сезон! Класическите бели кецове са задължителни за всяко момиче, което цени модата и комфорта. Тези на DeeZee са истинска класика на страхотна цена от 64,99 лв. За спортна визия изберете раница, вместо дамска чанта. Малка, бяла и с фино лого е идеална за динамичното ежедневие. Градският стил е умело съчетание на спортни и елегантни елементи, а минималистичните часовници в нюанси на злато, розово злато и сребро от пролетната колекция на DeeZee идеално ще допълнят този тип стайлинг.

Винаги можете да разчитате на моделите на Nine West New York за един характерен стил, гарантиращ, че няма да останете незабелязани. Лачените балеринки на равна подметка с отворена пета, заострени пръсти и златни декоративни детайли се предлагат в черно и червено и придават изтънченост на всеки аутфит!

Съчетайте ги с бяла шопър чанта, чифт широки дънки и бял топ и готово! Нюйоркският стил за пролетта е готов! Планирате да отидете на парти, концерт, бал? Изберете розови сатенени обувки на стилети!

Купете новата си чанта с 20% отстъпка при покупка на всеки чифт обувки! Офертата е валидна до отмяна или до изчерпване на количествата.

Колекция Spring Edit е налична в магазините на CCC, приложението и на ccc.eu.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама