Как Ема Стоун влезе във форма за "Ла Ла Ленд"


Как Ема Стоун влезе във форма за "Ла Ла Ленд"

Ако сте гледали "Ла Ла Ленд", който вече обра много награди и е номиниран за "Оскар", знаете, че Ема Стоун се раздава с танците и изглежда невероятно, правейки го. Тъй като тя не е професионален танцьор, е трябвало сериозно да се потруди, за да постигне това ниво.

Треньорът на актрисата Джейсън Уолш, който също е работил с Дженифър Анистън, Ирина Шейк и Ашли Грийн, казва, че постоянството и отдадеността са ключови за постигането на тяло като нейното.

"Има дни, в които не искаш да идваш, но потискаш тази мисъл, след което си тръгваш, мислейки си "Радвам се, че отидох". 

Уолш сподели, че е важно да се фокусирате много върху основни движения, ако искате тяло като на Ема.

"За филм като "Ла Ла Ленд", където танцувате цял ден, искате да бъдете еластични и силни, за да може да се справите с цялото натоварване."

Ако ви предстои важно събитие (или просто искате да откраднете движенията на Стоун), той препоръчва мъртва тяга и клекове на един крак.

"Мъртвата тяга е идеална за стягане на цялото тяло, а клековете на един крак са повече за стабилност и мобилност. Бутането и плъзгането на тежести, а също вдигането на медицинска топка са добри движения."

Защо клековете на един крак са добри? Уолш казва, че това кара краката ви да работят независимо, което те правят през по-голяма част от времето, и това помага да се изолират вашите бедрени мускули. Ако решите да пробвате, започнете с 6, 8 или 10 повторения 3-5 пъти на ден. "Препоръчват три пъти седмично в комбинация с друга тренировка. Ема например обича да прави йога."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама