3 звезди за тежката битка с килограмите


3 звезди за тежката битка с килограмите
Снимка: Getty Images/Guliver

Може да мислите, че звездите са привилегировани и им е по-лесно да отслабнат, но всъщност не е така. Да, те могат да си позволят най-добрите треньори, диетолози и готвачи, но в края на деня изборите, които правят, са единствено техни. А да решиш между салата с кейл и парче шоколадова торта е трудно за всички.

Ето 3 известни дами, които доказват, че са като нас, споделяйки своите истински битки с килограмите.

Клои Кардашиян

Макар че най-малката сестра от клана Кардашиян стана известна с отдадеността си към фитнеса и здравословното хранене след развода си, преди време сподели, че не винаги е тренирала с удоволствие.

"В началото беше толкова трудно. Правех бебешки стъпки, но започнах да се чувствам много по-добре... През първите 45 дена ти идва да се откажеш от всичко. Изтощен си, имаш мускулна треска и всъщност се чувствах по-дебела, тъй като бях подпухнала. Ако продължиш, ще започнеш да забелязваш малки промени в тялото си, които след време ще станат големи", каза звездата през септември 2015 в интервю за сп. Women's Health.

Snap 👀 KhloeKardashian

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Feb 8, 2017 at 9:46pm PST

Адел

След като стана майка и подготвяйки турнето си през 2017, Адел сподели пред. сп. Rolling Stone, че е решила "да вляза във форма заради себе си, а не да стана размер 0 или нещо подобно". Но да отиде във фитнеса, за да гори калории не е най-любимото й занимание. "Основно пъшкам, но гледам да не пропускам. Не е нещо, което ми носи наслада. Харесва ми да вдигам тежести, но тъй като вените на лицето ми се пукат много лесно, внимавам това да не се случи. Ако не съм на турне, отново ще се завърна към китайското."

Блейк Лайвли

Блейк е много неща - актриса, филантроп, съпруга на Райън Рейнолдс и майка на две деца, като едното се роди преди няколко месеца. За да свали излишните килограми и да влезе отново във форма, тя е решила да се храни здравословно. През миналия декември звездата сподели в Instagram, че e изключила от менюто си глутена и соята. 

"Мислиш си, че е много лесно да спреш това, но след това осъзнаваш, че има соя във всичко. Дори да е здравословно, пълнозърнести храни, органик неща, винаги има соя в тях." 

Тя също така сподели, че не е от хората, които обичат да ходят във фитнес залата, но за да свали килограмите тренира почти всеки ден с треньора Дон Саладино. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама