Големият седмичен хороскоп за 24-30 октомври


Големият седмичен хороскоп за 24-30 октомври

Овен

Във вторник наблегнете на конкретните действия, ако е необходимо проявете повече напористост. За сряда оставете преговорите и осъществяването на срещи с важни хора. В четвъртък може да намалите темпото и да се заемете с дейности, които са ви приятни. В петък няма как да се разграничите от задълженията си и ще трябва да ги изпълните съвестно. Събота и неделя посветете на развитието си. Посетете изложба или театрална постановка, купете си книга.

Телец

Тази седмица обещава да ви дари с много красота. Периодът е подходящ за добавяне на повече творчество в ежедневието ви. Първите дни от седмицата може да си позволите да прекарате повече време по магазините, за да изберете нови аксесоари за дома ви. В сряда ви очаква интересен разговор, но вечерта може да се наложи да изясните отношенията си половинката. Ако се налага да се извинявате - направете го още в четвъртък. В петък може да планирате романтична среща, за да изгладите недоразуменията с любимия ви човек. Събота и неделя не прекалявайте с плановете, тъй като може да се почувствате изтощени, вместо отпочинали.

Близнаци

Тази седмица на преден план е добре да изведете грижите за децата ви. В понеделник се запознайте със ситуацията, като се чуете с класния ръководител. Във вторник има риск да си изпуснете нервите. Ако искате да се договорите нещо с детето използвайте за това сряда. В четвъртък може да се поглезите заедно и да излезете навън. В петък ще е приятно и за двама ви да отидете на кино. Събота и неделя измислете занимания, които ще занимават ума ви. Отделете време и за физическа активност .

Рак

Новата седмица...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама