HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition и WATCH GT 4 41mm Green в комплект с безжични слушалки от Yettel


HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition и WATCH GT 4 41mm Green в комплект с безжични слушалки от Yettel
Снимка: Yettel

Двата нови смарт часовника на HUAWEI - WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Еdition и WATCH GT 4 41mm Green, могат да бъдат поръчани от Yettel в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i за първия и HUAWEI FreeBuds SE 2 за втория модел. Предложението е валидно до 4 юни, а часовниците могат да се закупят в брой и на изплащане от магазините на оператора и онлайн от Yettel.bg.

Мъжкият HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition е специална версия на популярната серия HUAWEI WATCH 4 Pro и разполага с редица иновативни здравни и фитнес технологии. Дизайнът на устройството е изцяло нов - вдъхновен от аерокосмическата индустрия. Дисплеят е със сапфирено покритие, a червено-черната рамка е изработена от нанокристална керамика, като дизайнът им е вдъхновен от дюзата на Laval – основната форма на ракетния двигател. Корпусът и каишката са направени от DLC титан от аерокосмически клас, който е едновременно изключително издръжлив и лек.

Устройството има 1,5-инчов AMOLED LTPO екран с разделителна способност 466x466p и предлага множество циферблати, сред които са 12-те зодиакални съзвездия и планетите в Слънчевата система. Часовникът е водоустойчив на до 30 метра, което означава, че не е необходимо да се сваля при плуване или друг вид воден спорт. Батерията издържа до 4 дни и половина при стандартна употреба, но времето може да нарасне до 21 дни при пестеливо използване.

За да предостави пълноценна грижа за здравето, новият смарт часовник осигурява подробна информация за здравните показатели. Сред тях са няколко зони за измерване на пулса, стреса, наличието на кислород в кръвта, ЕКГ, артериалното налягане, функцията на белите дробове, температурата на кожата и други. Моделът предлага и подробен анализ на здравните показатели.

HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition поддържа eSIM и може да се комбинира с услугата multiSIM на Yettel, която позволява използването на един номер едновременно на смартфон и смарт часовник. Новите клиенти на multiSIM могат да ползват услугата за 0 лева през първия месец.

Цената на HUAWEI WATCH 4 Pro LTE 48mm Space Edition е 56,99 лева на месец и 1 299,99 лева в брой, а поръчалите го до 4 юни ще получат и безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i в комплект с часовника.

HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green е хармонично съчетание на традиционната естетика с модерните технологии. Нежният дамски часовник е перфектен спътник за тези, които търсят комбинация от стил, функционалност и грижа за здравето, постигната чрез надградената технология HUAWEI TruSeen 5.5+ за измерване на пулса и наличието на кислород в кръвта, PPG анализ на аритмията, следене на дишането при сън и на още много здравни показатели.

До 4 юни HUAWEI WATCH GT 4 41mm със зелена каишка се предлага в комплект с леките и компактни безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2 за 21,99 лева на месец и 499,99 лева в брой.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички