Как да ти предложи брак за 2 месеца?


Как да ти предложи брак за 2 месеца?
Снимка: iStock/Guliver

(по действителна история)

От хилядолетия насам, каквото и да си говорим, жената иска само едно - брак. И го иска веднага. За съжаление в последно време дойде модата на съжителството без официално обвързване, което принуди много представителки на нежния пол да повтарят пред близки и роднини, че така им е по-добре и няма смисъл от черкви, рокли и букети. Разбира се, те лъжат. Съвсем наскоро моя позната реши да се включи в един експеримент: да получи предложение за брак само след 2 месеца връзка - и успя. Не мога да кажа дали при всички ще проработи, но едно е сигурно - няма да навреди. Представям ви една тайна стратегия, която ще ви доведе до олтара още преди да сте се усетили. Просто трябва да следвате простите стъпки.

1. Началото

Тази статия няма за цел да ви учи как да изградите перфектната първа среща. Трябва да изберете мъж, който харесвате и с когото смятате, че ще бъдете щастлива. Това е най-важното. Разбира се, важно е да не сте излизали с него преди и да не е старо гадже. Когато отидете на първата среща, не трябва да казвате нищо за брак, деца или подобно обвързващи неща. Оставете го той да води разговора, може да наблегнете на това, че искате сериозна връзка, но до там. Бъдете красива и ослепителна, естествена и много нежна. Отидете на някое хубаво място и се отпуснете. За да изпълните плана, първата среща не бива да трае повече от 2 часа и не трябва да отговаряте на всичките му въпроси, така ще поставяте всички карти на масата и ще станете безинтересна. Единственото позволено нещо на първата среща е целувката и то само ако вие го искате. Позволете му да ви откара до дома ви, но не казвайте кой на кого ще звъне първи.

2. Ден 1- ден 5

Първият признак, че планът ни работи успешно е, ако кандидат-женихът ви потърси пръв след срещата. Вие не трябва да отговаряте веднага, да прочитате съобщението или да го отваряте (зависи какви методи за комуникация използвате). Най-добре е да отговорите на следващия ден и да не се оправдавате за забавянето. Ако стане дума, просто кажете неопределено, че сте била заета. До петия ден задължително трябва да има втора среща, като тя е сходна на първата, но този път говорите малко повече и се държите доста по-мило. Позволени са прегръдки, целувки и всякакви други неща, които намирате за уместни - разбира се, без секс.

3) Ден 5-ти- ден 30-ти

Ако всичко върви по план до края на първия месец, трябва да сте опознали мъжа за когото искате да се ожените изцяло. До тук може вие да организирате срещи, приспиване в неговия дом, домашни вечери, романтични обстановки. Всичко, което ви хрумне. Трябва да се държите като перфектната половинка: с нищо показваща, че иска брак, но все пак перфектният партньор за една дълга връзка. Докато не променим драстично образа ви.

4) В началото на втория месец спирате да вдигате телефона рязко. Спирате да звъните или пишете, допустимо е до 3 пропуснати повиквания, докато върнете обаждане. 4 вече се счита за невъзпитание. Започвате леко да се отдръпвате. Появява се хлад и студенина. Докато сте заедно, може да избухнете в плач и след това внезапно да почнете да се смеете и да кажете, че няма проблем. Въобще с една дума - държите се психо. Това кара мъжа да си задава въпроса - какво става и да търси проблема в себе си. До средата на месеца трябва да сте го ядосали толкова драстично, че директно да повдигне въпроса - какво не е наред?

5) Краят или новото начало?

Ден 15 от втория месец (приблизително) е решаващ за бъдещата връзка. Тогава ясно показвате картите, като типична невротичка. Казвате, че не виждате бъдеще във връзката, нямате време за губене и искате той да предприеме нещо по въпроса. (Хубава идея, за която забравих, е да четете често списание Булка през времето до втория месец - и то да го четете пред него). След този скандал си тръгвате и оставяте всичко в негови ръце. Честно казано, аз се учудих, когато точно 6 часа след скандала настоящият мъж на моята приятелка цъфна пред дома й с пръстен, купен набързо от един магазин за бижута в мола. Сега като го пиша, дори ми звучи невероятно, но така и стана. Тя направи експеримента импулсивно и накрая стана г-жа Щастлива на шумна сватба на морето.

Без значение какви стъпки следвате или не, отново казвам, че е важно да бъдете щастлива. Жената, за която ви разказвам, беше обсебена на тема брак, а мъжът й беше фикс идея отдавна. Тя успя и сега двамата са много радостни един с друг. Все пак аз приемам цялата история на шега, защото не вярвам, че може за 2 месеца да опознаеш един човек, камо ли да му предложиш брак. Но хората са различни, а ако вярваме, че това е нашето щастие - трябва да го преследваме до края! И не забравяйте- игнорирането е важен момент - игнорирай, за да те забележат!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама