По-добре още един час сън, отколкото тренировка


По-добре още един час сън, отколкото тренировка
Снимка: istock/Guliver

Всички ние сме се чудили дали да станем рано, за да потренираме или да натиснем бутона на будилника и да поспим още един час. 

Макар че според повечето второто е грешният избор, една треньорка на звездите разкри, че трябва да приоритизираме съня пред фитнеса. 

Анна Кайзе каза пред New York Magazine, че окуражава клиентите си да спят повече, за да поддържат техните хубави фигури.

"Ако имате избор дали да спите само 5 или 6 часа и да добавите още един час сън или да тренирате, поспете още един час."

Ако не спите, имате по-голям апетит и липса на енергия, задържайки вода и тегло.

Анна също така разкри, че не трябва да прекаляваме с тренирането. 

"Мисля, че никой не трябва да тренира повече от 60-90 минути 4-5 пъти седмично. Болката не е нещо, което винаги трябва да търсите. Хубаво е от време на време, означава, че се опитвате да излезете от зоната си на комфорт. Но това, че нямате мускулна треска, не означава, че не тренирате здраво."

Анна е тренирала Сара Джесика Паркър, София Вергара, Кели Рипа, а сега супермодела Карли Клос. 

Наскоро в интервю пред Well and Good тя разкри тайната на прекрасната фигура на Карли.

"Карли тренира много здраво. Тя е супер фокусирана и винаги се забавляваме много заедно. Всеки път се опитваме пулсът й да достигне 75-90. Първоначално тя спираше, тъй като й беше наистина трудно. Но сега вече се справя прекрасно."

 



Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама