Най-добрите връзки са неочакваните


Най-добрите връзки са неочакваните
Снимка: iStock/Guliver

Ние възлагаме големи очаквания на любовта, независимо дали сме повлияни от филмите, книгите или от връзките, които сме наблюдавали, растейки. Смятаме, че знаем как изглежда, как мирише, че сме абсолютно сигурни, че ще можем да я познаем в секундата, когато се появи.

Може би това е истина. Може би наистина можем. Любовта е едно от онези неща, който не винаги са обясними. Но най-добрите връзки не са тези, които планираме, нито тези, за които мечтаем по цял ден.

Най-добрите връзки са тези, които идват като изненада, когато се чувствате напълно обезверени. Изведнъж някой се появява сякаш отникъде. Човек, който не сте очаквала. Ситуацията, която не сте можели да предвидите. Дори не сте го търсили.

Но не може да го отречете. Този растящ огън в корема ви. Тези пеперуди, които пърхат в стомаха ви. Всичко се случва без причина. Просто става. Като гравитацията, някакво магнитно поле, което не може да спрете.

Най-добрите връзки продължават да ви изненадват. Те не винаги се вписват във вашия написан план. Понякога са объркани и неудобни. Имат недостатъци и неща, които изискват работа и отдаденост. Те са динамични, постоянно променящи се и развиващи се.

Да, със сигурност е приятно, когато получаваме нещата, които искаме. Прекрасно е да мечтаете дълго време за нещо и най-после да ви се случи така, както сте очаквали. 

Но кои са моментите, които най-много помним? Връзките, хората и ситуациите, за които разказваме година след година?

Това най-често са нещата, които не сме знаели, че искаме. Нямали сме идея, че те са точно зад ъгъла. Тъй като не сме подозирали, че те съществуват. 

И те надхвърлят дори най-добре планираните мечти. Те са много по-прекрасни от всичко, за което сме мечтали, защото са истински.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама