Как се променя отношението към живота, когато сте във връзка


Как се променя отношението към живота, когато сте във връзка
Снимка: iStock/Guliver

Преди да започна връзка, бях убедена, че това, което наистина искам, е да прекарам живота си сама. Гледайки назад, трябва да съм била откачена, да вярвам в лъжата, която се опитвах да си наложа. Гордеех се толкова много с възможността да бъда независима, че липсата на връзка не ме притесняваше. Предполагам, че от една страна не исках да бъда с някого, тъй като не желаех да стана уязвима, да загубя независимостта си и да не мога повече да правя всичко, което искам. Но всъщност открих, че моята връзка ми дава енергия да бъда по-пълноценен човек и това са причините, поради които това е така:

Позитивност

Да бъдеш във връзка обикновено те прави по-позитивен човек. Когато си около любимия си, сякаш всичко, което виждаш, е прекрасно. Някак си всичко става свежо и ново, сякаш не сте живели на този свят през последните 20 и няколко години. Готови сте да опитвате нови неща с партньора си и да поемате на нови приключения с твърдото "Да!".

По-здрави

Няма по-добра мотивация във фитнеса и в кухнята, отколкото вашия партньор. Да имате някого, който истински забелязва вашите малки постижения и ви окуражава да бъдете по-добри е най-хубавото чувство в света. Искайки да бъдем най-добрата версия на себе си заради нашите половинки, ставаме по-мотивирани да живеем по-здравословно и дори да обмислим да се отървем от вредните навици.

Цели

Много по-лесно е да справяте с живота, когато имате някого до себе си, който да ви окуражава и да ви дава сили. Когато нещата станат трудни, те са до нас, за да ни напомнят, че може да постигнете всичко, което искате и когато нещата не се случват, както се надявате, партньорът ви все още ще бъде до вас, за да ви помага.

Бъдеще

Не е ли страхотно да имате нещо, за което да мечтаете? Дори да не сте 100% сигурни за това как ще изглежда бъдещето ви, вие сте спокойни, тъй като знаете, че винаги ще има някой до вас.

Вие сте по-уверени за нещата, които искате в живота си, защото да имате половинка ви дава чувство на гъвкавост, което може би сте нямали преди. Преди вашето бъдеще е било нещо, за което сте се притеснявали. Къде ще отида? Какво ще правя? С кого? Но сега вече имате яснота по един важен въпрос, което ви позволява да се фокусирате върху други неща.

Любов

С времето и усилията започваме да изпитваме любов. Няма по-хубаво чувство от това да сте влюбени в някого. Любовта ви дава криле, сякаш сте недосегаеми. Повече не сте уязвими към негативните неща, които хората около вас казват или правят. Вие сте щастливи с това, което сте, защото има, някой ви обича заради това, което сте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама