Преди да решиш да ме обичаш


Преди да решиш да ме обичаш
Снимка: iStock/Guliver

Преди да решиш да ме обичаш, искам да знаеш, че аз съм човек, който забелязва всичко и се наранява от най-малката промяна в тона. Не, може би няма да го покажа, но тази болка ще остане дълбоко в сърцето ми.

Преди да решиш да ме обичаш, моля те разбери, че не съм добра в изразяването на емоциите си. Винаги показвам обратното на това, което изпитвам, навик, който съм развила заради много наранявания.

Преди да решиш да ме обичаш, знай, че аз винаги имам склонност да отблъсквам всеки в течение на времето, съзнателно или не. Затова, ако някой ден се опитам да те отблъсна, не ме напускай, а просто се опитай малко повече и ме обичай въпреки всичко. Моля те!

Преди да решиш да ме обичаш, знай, че винаги ще те обичам и имам предвид винаги, защото никога не се научих как да разлюбвам някого. Моля те не приемай действията ми прекалено сериозно, особено когато показвам, че не значиш нищо за мен, тъй като винаги ще останеш най-важното нещо за мен в живота ми.

Преди да решиш да ме обичаш, помни, че аз съм човек, който обича дългите прегръдки, дълбоките разговори и страстните целувки.

Преди да решиш да ме обичаш, запомни, че аз съм чувствителен човек, който винаги плаче, когато някой му повиши глас. Също така често изпадам в депресия, но не ме оставяй, когато не се чувствам добре, а просто ме прегърни и ме успокой. Обещавам, че веднага след това ще се оправя.

Преди да решиш да ме обичаш, разбери, че те обичам най-много и винаги ще бъда до теб. Независимо колко много се стараеш да ме отблъснеш, няма да си тръгна, тъй като любовта ми към теб ще бъде по-силна от всичко.

Преди да решиш да ме обичаш, разбери, че няма да се опитвам да бъда нещо, което не съм, за да ме обичаш малко повече, защото няма да остана човекът, в когото си се влюбил.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама