За да се влюбвате отново и отново в него


За да се влюбвате отново и отново в него
Снимка: iStock/Guliver

"Любовта е като земетресение, непредсказуема, малко плашеща, но когато трудната част премине, осъзнаваш наистина какъв късметлия си."

Ако някога сте били влюбени, а сме сигурни, че сте, знаете как се чувствате. Всичко изглежда малко по-добре, слънцето грее по-ярко, колегите ви не ви дразнят, както обикновено... Всичко е прекрасно, когато се влюбиш.

Смятаме, че всяко момиче знае чувството, когато само едно негово докосване ви кара да изтръпвате от удоволствие. Чуването на гласа му по телефона ви разтапя, а когато го видите сърцето ви започва да тупти по-бързо. Егоистично ли е да искаме това да продължи вечно?

Искани се да вярваме, че има начин как да накараме фазата на "медения месец" да продължи по-дълго.

Как да се влюбвате отново и отново в него?

1. Отделяте си време един на друг

Не е задължително всяка вечер да излизате на среща. Говорете с него по телефона, ако не може да го видите. Нека да знае, че не може да ви излезе от съзнанието ви.

2. Не се фокусирайте върху негативното, а върху положителното

Когато само се фокусирате върху негативите на човека или връзката си, забравяте за всички положителни неща. Харесвайте начина, по който той знае какво да каже, когато сте разстроена. Как той може да ви накара да се чувствате по-добре, само изричайки, че ви обича. Това са нещата, които може да забравите, когато сте по средата на спор. Не захвърляйте всичко хубаво за нещо незначително.

3. Помнете защо сте се влюбили в него в началото

Какво ви е накарало да кажете тези 2 магически думи за първи път? Какво ви е накарало да решите, че той е идеалният човек за вас?

4. Флиртувайте с него

Независимо, че мъжете не си го признават, те обичат да получават флиртаджийски съобщения за добро утро или лека нощ. Така ще поддържате искрата и ще го зарадвате. Мъжете, също като нас, обичат да получават комплименти, така че не му ги спестявайте. Разбира се, всичко трябва да е умерено.

5. Научете се да прощавате и да продължавате напред

Да, всички правим грешки, но сме човешки същества. Понякога не отговаряме на очакванията, но това е напълно нормално. Може би той е забравил да ви направи комплимент колко добре ви стои новата рокля или пък да отбележи, че имате нова прическа, но пък никога не си спестява да ви каже какъв късметлия е, че сте го него. Понякога мъжете имат нужда от почивка и всички знаем, че те не са най-добрите в забелязването, затова му прощавайте и продължавайте напред.

6. Казвайте му колкото се може по-често, че го обичате

Всички обичаме да го чуваме. Важно е обаче да не го казвате по навик, а винаги да го мислите. Ако не получавате онова прекрасно чувството, когато изричате "Обичам те", трябва да помислите защо ги казвате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама