Ако не може да говорите с него за това, не сте един за друг


Ако не може да говорите с него за това, не сте един за друг
Снимка: iStock/Guliver

1. Че сте разстроена

Ако той е такъв тип, че ви обвинява, че сте прекалено емоционална, когато плачете, трябва да скъсате с него още сега. Ако не може да бъдете открита с него, проблемите ще се натрупват, докато нещата не се разрушат.

2. Че сте в цикъл

Ако се притеснявате да си изхвърлите тампоните в кошчето му за боклук, може би трябва да излизате с някой, с когото се чувствате по-комфортно. Менструацията е естествен процес. Ако си мисли, че малко кръв е гадно, трябва да порасне.

3. Бившите ви

Не трябва да говорите какъв прекрасен целувач е бил последният ви приятел, но сегашното ви гадже поне трябва да знае имената на хората, с които сте били преди. В крайна сметка те са помогнали да се превърнете в жената, която сте днес. Струва си да имате един или два разговора за тях.

4. Че сте палава

Не чакайте той да направи първата крачка и да ви предложи да правите секс. Ако сте в настроение, тогава не трябва да има проблем да му кажете какво искате.

5. Че ви боли по време на секс

Може да го помолите да спре по всяко време. Ако не се наслаждавате, уверете се, че той е наясно с това. Ако истински ви обича, не би искал да изпитвате никаква болка.

6. Какво искате в бъдеще

Не си мислете, че сте на една и съща страница. Може да имате мечти за брак и деца, а той може да иска да не се обвързва до края на живота си. Няма да знаете със сигурност, докато не го попитате.

7. Как предпочитате да харчите парите си

Има ли кредити? Има ли странични доходи? Колко харчи на месец за бира? Тези въпроси може да звучат скучно, но са важни.

8. Колко сте религиозни

Вярата не означава нищо за някои хора и всичко за други. Ако партньорът ви ходи на църква всяка седмица, може би трябва да поговорите как иска да отглежда децата си и какъв тип сватба би желал.

9. Как мислите за приятелите и членовете на семейството му

Мразите майка му? Със сигурност не трябва да му го казвате директно, но може да споделите защо тя ви кара да се чувствате некомфортно. Той има право да знае.

10. Какво ви харесва и какво не в спалнята

Ако не може да говорите за секс, не трябва да го правите с него.

11. Какво изпитвате към него

Обичате ли го? Имате ли желание да се изнесете с него? Дразните се от неговото хъркане? Той никога няма да отгатне как се чувствате, ако не му го кажете.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама