Секс с бившия - перфектна комбинация между опасност и възбуда


Секс с бившия - перфектна комбинация между опасност и възбуда
Снимка: iStock/Guliver

"Сериозно, би ли ми направила услуга, преди да излезеш?" – написа ми последното ми бивше гадже след кратък чат. Поколебах се – след час имах среща. "Може би. Каква?". "Ще ми направиш ли свирка?" - изстреля той.

Молбата му не ме шокира ни най-малко. Откакто скъсахме преди 4 месеца след година и половина връзка и съжителство, продължихме да правим секс 2 или 3 пъти седмично (а понякога и повече).

Сексът с бивше гадже може да бъде емоционално объркващ, особено ако сте скъсали скоро. Повечето хора ще ти кажат, че това е много, ама много лоша идея. Всъщност, повечето статии, които четеш, те предупреждават да не го правиш. И не грешат. Сигурно всяка от приятелките ти може да ти разкаже такава случка - как е правила секс с бивше гадже и колко погрешно решение е било това. Дори и ти усещаш със стомаха си, че би било грешка, само като си го представиш. И то вероятно е грешка. Но точно това е, което го прави толкова забавно и може би го превръща в най-добрия секс в живота ти.

1. Сексът с бившия е "лош"

Той е забранен. Той е грешен. Но е толкова опияняващ. Пристрастяващата сила на тези взаимоотношения, които не би трябвало да са такива, е невероятно голяма. И двамата знаете, че отдавна е трябвало да приключите с това, но... забраненият плод е най-сладък.

2. Връща ти силата обратно

Той е разбил сърцето ти и все още боли ужасно. Все още си влюбена в него и всеки ваш разговор е емоционална въртележка. Той те е оставил слаба и наранена, но сексуалността ти дава сила. Ти знаеш точно какво му харесва и за какво си мечтае в тайните кътчета на съзнанието си. Знаеш точно кои копчета да натиснеш и как да манипулираш сексуалната ситуация така, че да му дадеш точно онова, което иска. А той ще ти каже, че не може да прави секс с никоя друга, ти си най-добрата и си го съсипала. Е, той те е съсипал също.

3. Помага ти да превърнеш мъката в любовна игра

Емоциите след раздяла са много интензивни. Нивата на болка и нещастие могат да бъдат мъчителни. Защо да се оставяш да те задушат? Използвай ги, като ги превърнеш в сексуална страст. Има причина тези емоции да са толкова силни. Ако можеш да си поиграеш с тях и да ги преобразуваш в сексуални, това ще спомогне за по-бързото ти излекуване. Ако не друго, поне ще те поразсее.

4. Той е познат

Прекарала си месеци или години в изучаване на неговото тяло, както и той на твоето. Споделяли сте тайни, фантазии и "мръсни" желания. Инвестирала си в това време и ресурси и е нормално да искаш да запазиш облагите (ако е възможно). Имаш доверие на бившия за неща, които още не си готова да направиш с някой нов и това е една от най-важните предпоставки за страхотен секс.

5. Той е опасен

Осен че е "лош", той е и опасен. Сексът с бившия може да застраши емоционалното и менталното ти здраве, особено ако още си лудо влюбени в човека. Той поражда отчаяние, манипулативност и нездрава привързаност към някого, който не иска да е с теб. Застрашава морала и на двама ви, както и физическото ви здраве, понеже вече не сте моногамни.

Може би звучи малко объркано, но точно опасността е това, което го прави неустоим. Това е още един начин да живееш живот на ръба, да прекрачваш граници, да нарушаваш норми. Ако търсиш саморазрушение, точно това е, което ти трябва. Да флиртуваш с опасността означава да живееш екстремно. Ето защо, това може да се превърне в най-добрия секс в живота ти. Разбира се, така ще ти е по-трудно след скъсването да продължиш напред, но страхотният секс си заслужава компромиса – поне за малко.

Така че послушай приятелите си, които ти казват, че правиш грешка. Грешка е. Прочети статии със съвети как да му устоиш, когато ти се обади в 2 през нощта и иска секс. Но не забравяй, че в живота има място и за грешки. И ако грешката е това, което искаш да направиш, то поне й се наслади докрай.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама