Тези храни доказано повишават сексуалността


Тези храни доказано повишават сексуалността
Снимка: iStock/Guliver

За да подобрите интимния си живот, не е необходимо да ходите на сексолог, достатъчно е просто... да промените диетата си. Афродизиаците ще добавят ярки цветове към личния ви живот. Става дума за продукти, които повишават вашата чувственост и сексуалност.

Витамин С, например, трябва да се консумира редовно не само за здраве, но и за увеличаване на привличането към партньора. С различни бобови и зърнени култури се подхранва мозъкът, който произвежда ендорфини. Подобряваме притока на кръв за по-голяма чувствителност към галене, консумирайки чушки, броколи, целина, домати, киви, авокадо, ананаси.

Необходимо е да се приема витамин Е, който се намира в сушени плодове и растително масло. Трябва също да ядете храни, богати на протеини, особено водорасли и ананас, които повишават либидото.

Женшенът има стимулиращ и тонизиращ ефект върху тялото и значително повишава сексуалността. Екстрактът от женшен се продава във всяка аптека, оптималната доза за прием е 2 капсули на ден. Само не забравяйте, че не се препоръчва да го приемате с ободряващи продукти като кафе, силен черен чай и други.

Джинджифилът е корен, който стимулира притока на кръв, а това има положителен ефект върху половата функция на тялото. Освен това подобрява настроението ви, оттук и взаимоотношенията. Използва се под формата на прах, който може да се добавя към храна или чай.

Анасонът повишава сексуалната енергия и при двата пола. Една чаена лъжичка с половина чаша вряла вода и сте пълни с енергия за любовни постижения не само през нощта.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама