Женски тайни за по-добър живот и успешна любов


Женски тайни за по-добър живот и успешна любов
Снимка: iStock/Guliver

В тази статия ще ви споделим няколко важни женски тайни! Те се предават от поколения на поколения и имат за цел да помогнат на нежните половинки да намерят красотата в себе си, да бъдат по-здрави и да привличат повече мъжки погледи.

Храната в чинията ви трябва да е цветна. Колкото повече цветове, толкова повече полезни вещества (витамини) в нея. Така умножавате здравето и красотата си.

Никога не спорете с мъж, а винаги правете така, както сметнете за добре!

Избягвайте груби думи, те отнемат вашата женственост.

Избягвайте съжалението към мъжете, те са се родили по-силни от жените и това винаги ще е така. Съжалявайки човек, вие открадвате неговата смелост. Не го щадете, а го вдъхновете!

Избягвайте да говорите със съпруга си като дете! Той не е дете. Но понякога, в моменти на силна умора, го прегърнете силно, кажете му мили думи и го накарайте да се почувства по-добре. За пет минути, не повече.

Никога не се гледайте в огледалото, когато сте ядосани. Първо се успокойте, погледнете цветята навън, красивото небе, спомнете си нещо добро и едва тогава погледнете отражението си.

От ранна детска възраст децата са научени да мислят и да говорят за баща си само с уважение. Особено ако имате син, това ще го направи силен и влиятелен човек. Защото всяко момче е продължение на баща си.

Веднъж седмично, след душ, разтривайте тялото си с каша от настъргани ябълки, смесени със зехтин. Изчакайте няколко минути и изплакнете с хладка вода. Ароматът на ябълки, смесен с аромата на чисто тяло, ще опияни мъжа ви.

Откажете се от храната след залез слънце.

Винаги правете това, което ви харесва, дори съпругът ви да е против. Избягвайте спорове по тази тема и се усмихвайте. Времето ще отмине, той ще свикне с него и ще спре да мърмори. И доброто ви настроение ще стопли сърцето му.

През деня масажирайте предсърдното пространство, това е много добре за вашето здраве.

От младостта развийте гъвкавостта на пръстите и китките си. За целта правете въртеливи движения всеки ден със специална четка. От това ръцете ще бъдат гладки и красиви. Носете гривни, за да привлечете вниманието към тънките си и гъвкави китки. Научете се да овладявате жеста.

Потърсете причина да се забавлявате и да се смеете по-често. Лекотата на женския смях премахва от плещите на мъжете жестоката тежест от житейските трудности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама