3 зодии, които ще ударят джакпота преди Великден


3 зодии, които ще ударят джакпота преди Великден
Снимка: iStock/Guliver

Всички сме наясно, че за да привличаме благоденствие и добри събития в живота си, сърцето и душите ни трябва да са отворени и да излъчват същото. Тогава сякаш е една идея по-лесно през Страстната седмица, когато не сме затрупани от купища работни ангажименти и други задачи. Ето кои са зодиите, които ще се радват на парични облаги преди Великден.

Риби

Неочакван бонус за постигнати цели, надвишен таргет или надскочен бюджет ще получите от фирмата, в която работите. Може да не става дума за огромна сума пари, но пък ще се почувствате оценени и поласкани. А кой не би се зарадвал на някой великденски бонус точно преди празниците?

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Телец

1 май ще бъде белязан от транзита на Юпитер през знака Телец, обещаващ намаляване на разходите и появата на нови източници на доходи. Може да не получите печалба точно преди Великден, но със сигурност ще подпишете нов договор или ще намерите доходоносен начин за ежемесечно печелене в последващите месеци.

Везни

Ако по-рано през годината сте инвестирали някаква малка сума в злато, акции или фондове, то точно преди Великден ще можете да “оберете плодовете” на мисълта и хитростта си. Допълнителни суми могат да дойдат и за тези, които залитат по залози или тото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама