Хороскоп за днес, 11 май 2024


Хороскоп за днес, 11 май 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази събота, 11 май 2024, според зодията

Овен

Промяната може да бъде мотивираща сила. Днешният конфликт между Луната и Марс може да ви принуди да направите съществени корекции, особено около дома си. Ако имате належащ проект, сега е моментът да се заемете с него. Може да има някои неудобства, но не позволявайте това да ви попречи да свършите нещата.

Телец

Днес може да се наложи да се освободите от миналото и да започнете наново. Започнете, като откриете неща, които обичате да правите във вашата местна общност. Посетете музей, отидете в парк или опитайте нещо ново, което ви позволява да разширите преживяванията си.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за май 2024 за всяка зодия

Близнаци

Приятелствата идват и си отиват, но времето, което инвестирате в тях, остава завинаги. Не отделяйте много време за съжаления. Не забравяйте, че всичко се случва с причина и някои връзки, особено приятелските, са там, за да растат и двамата. Ако скорошно приятелство е приключило, продължете напред и си позволете да създадете нови връзки.

Рак

Това, което искате, може или не може да съответства на това, на което вашата компания смята, че сте способни. Този ден обсъдете неща с шеф или човек, който взема решения. Използвайте това време, за да отговорите на притесненията, да зададете въпроси и да договорите условия. Може да откриете, че е много по-лесно да договорите часовете, заплащането или отговорностите си през следващите няколко дни, отколкото в миналото.

Лъв

Няма нужда да се обяснявате. Днес устоите на изкушението да обяснявате твърде много какво мислите или чувствате. Бъдете себе си. Дайте възможност на хората да опознаят вас и всички ваши черти. 

Дева

Не е нужно да споделяте нищо с никого, когото не се чувствате комфортно да отворите. Днес избягвайте да се поддавате на натиска. Когато почувствате, че трябва да направите нещо по свой начин, следвайте интуицията си. Отдръпнете се там, където смятате, че сте изчерпали личния си избор. Опитайте се да разберете и стигнете до дъното на това, което се иска да направите.

Везни

Можете да видите нещата такива, каквито са, и да се опитате да се стремите към най-благоприятния изход. Време е да превърнете вашето здраве в приоритет. Започнете да тренирате повече, да ядете пълноценна храна. Помолете приятел да се присъедини към вас по време на пътуването, за да си дадете подкрепа.

Скорпион

може да има влошаване на здравето ви днес, така че внимавайте да не се натоварвате прекалено много. Избягвайте да бъдете безразсъдни в работата си и търсете нови възможности за учене, които биха могли да се окажат полезни в бъдеще. Ако обмисляте партньорство в бизнеса, уверете се, че всички условия са ясни за ваша полза.

Стрелец

Животът е твърде кратък, за да не се стремите към приятни изживявания, които изваждат най-доброто от вас. Направете план да правите едно нещо, което обичате, всеки ден. Може да бъде всичко, включително малък жест на любов към себе си.

Козирог

Добре е да не сте съгласни как трябва да се правят нещата. Всъщност конфликтът може да предизвика творчески промени в семейния ви живот. Можете да използвате напрежението от този ден, за да обсъдите нов начин да вършите нещо, което винаги сте правили, за да стане по-приятно.

Водолей

Докоснете се до силата на думите, за да създавате светове и да ги унищожавате. Бъдете особено внимателни какви думи искате да си говорите всеки ден. Помнете, че вашите думи осигуряват силата на проявление и това може да извади най-доброто в живота ви.

Риби

Бъдете преднамерени. Всеки ден ви дава нов шанс за надежда и щастие. Изберете една дейност, която очаквате с нетърпение. Искате ли да се върнете към танците или да опитате акробатика? Имате ли желание да стартирате свой домашен бизнес, но не сте сигурни откъде да започнете? Обещайте си, че ще направите план и след това се придържайте към него, за да започнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама