Хороскоп за днес, 13 април 2024


Хороскоп за днес, 13 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази събота, 13 април 2024, според зодията

Овен

Понякога светът може да се почувства като бурно място и тази събота бихте могли да се възползвате от малко почивка от работа, интензивни срещи и намусени хора. Вместо това се фокусирайте върху неща, които ви карат да се чувствате щастливи. Какво се случва, когато сте щастливи, Овни? Светът около вас си идва на мястото. Вашето семейство вижда лекота в духа ви. Тъй като Луната навлиза в Рак днес, постарайте се да се почувствате все по-удобно в тялото си. Гответе, вземете си отпускаща вана, носете удобни дрехи и оставете живота да мине покрай вас за малко.

Телец

Имали ли сте някога един от онези моменти, в които сте се чувствали по определен начин, но вместо да се вслушвате в инстинкта си, сте позволили на другите да ви разубедят от вашето мнение? Вие избирате да пренебрегнете интуицията си. Днешният ден има за цел да ви научи да се доверявате на себе си. Луната навлиза в Рак, вашият слънчев дом на общуване, което подобрява интелекта и способността ви да виждате отвъд. Това е ден, в който наистина да сте в хармония с вътрешното си същество и да слушате този тих, тих глас, когато говори.

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 13-14 април 2024

Близнаци

Близнаци, толкова е хубаво да имате пари, но парите наистина ли са целта? Желаете да се наслаждавате на това, което имате. Искате да отделите време за нещата, които ви носят щастие, печелят ви време и предизвикват усмивка на лицето на любимия човек. И така, днес, когато Луната навлиза в Рак, вашият слънчев дом на лично богатство, помислете какво можете да направите, за да подобрите финансовите си перспективи. Искате ли да започнете страничен проект? Няма нищо лошо в това да направите едно малко нещо само за себе си. Помислете за нещо, което харесвате, и вървете към мечтите си.

Рак

Едно нещо, което правите по-добре от всеки друг, е грижата за другите. Давате от себе си и често поставяте хората, на които държите, като приоритет над собствените си нужди. Така че, когато Луната влезе в Рак, вашият слънчев дом, може да забележите, че това невинаги е най-мъдрото решение. Денят е добър за промяна на приоритетите в живота ви. Искате да имате баланс във всички неща, което означава да се грижите за себе си и да бъдете до другите, като накрая всички се чувстват щастливи и доволни.

Лъв

Вие сте духовни хора, Лъвове, и когато навлезете в сърдечното си пространство, това е нещо красиво. Но да си духовен човек не означава да се криеш в ъгъла, за да се молиш и да четеш свещена книга. Това означава да използвате сърцето си, за да предприемете действия и да направите света по-добро място. Когато днешната Луна премине в зодиакалния знак Рак, вие сте въведени в света на грижата за другите и вършенето на работа, която служи за добро.

Дева

Гледали ли сте някога как си играе дете? Те живеят в момента. Прощават, мили са и винаги са оптимисти, независимо от всичко. Луната навлиза в Рак, вашият слънчев дом на общуване, приятели и хора. Ще откриете, че е много по-лесно да се свържете с вътрешното си дете и да усетите радостта от това да сте в момента. Днес изтрийте всички страхове, които имате, че не сте достатъчни. Направете нещо забавно. Играйте на настолна игра с приятел или гледайте филм. Рисувайте или си направете пикник.

Везни

Везни, тази събота прекарайте деня активно. Планински поход или разходка с колело - изборът е ваш, само не оставайте у дома. Имате нужда да бъдете сред природата и да сте заобиколени от хора, които ви карат да се чувствате спокойни. Забравете за всички грижи от отминалата работна седмица.

Скорпион

Какво е вашето духовно пътуване? Днес може да се обърнете към няколко неща, които смятате за объркващи, тъй като са свързани с вашата вяра. Може да се чудите защо Бог мълчи за страданието на хората. Луната влиза в Рак, вашият слънчев дом на философията, включително религията. Днес обмислете приликите в различните религии и помислете какво означава това за вас и вашите безпристрастни избори.

Вижте още: Невиждан късмет: За тези 3 зодии април ще е най-силният месец от годината

Стрелец

Когато мислите за споделени ресурси, само за пари ли мислите или за неща? Вашият житейски опит е ресурс, който можете да споделите, защото ви предоставя огромна мъдрост и тайно знание. Днес Луната навлиза в Рак, вашият слънчев дом на споделяне, и тази енергийна промяна подобрява способността ви да бъдете открити без страх. Можете да споделите трансформираща история или опит онлайн. Този ден може да ви донесе огромно влияние и сила да отворите умовете на другите, просто когато говорите за това, което сте научили и как то ви е променило.

Козирог

Любовта понякога променя правилата и когато сте във връзка, искате да знаете, че вашият партньор се чувства комфортно с изборите, които правите. По време на Луната, навлизаща в Рак, вие сте изключително чувствителни към чувствата на вашия партньор. Вие желаете неговата подкрепа за решенията, които искате или трябва да вземете. Стремите се да бъдете екип. Може да започнете да се допитвате до него за неговото мнение малко повече от обикновено. Може да откриете, че можете да разберете неговата гледна точка и да направите компромис без чувство на негодувание. Вие сте отборен играч.

Водолей

Имате невероятна идея и знаете как да я реализирате, ежедневните ви навици обаче могат да саботират успеха ви, преди дори да сте започнали. Прегледът на рутините ви, докато Луната навлиза в Рак, е идеален за вашите цели. Можете да начертаете нещата, които правите всеки ден и които са пречки, и да напишете как планирате да ги промените. След като разберете голямата картина на вашите цели, ще откриете, че е по-лесно да имате това, което желаете и от което имате нужда.

Риби

Потопете се в това какво харесвате и не харесвате, защото това ще ви помогне да разберете на какво да кажете "да" и какво да избягвате. Радостта е крайната цел в живота. Позволява ви да се чувствате сигурни и защитени, защото когато сте в пространство на съвършена радост, вие сте свободни. Днешната Луна активира вашия креативен сектор. Луната в Рак ви насърчава да участвате в творчески неща като изкуство, музика и игри.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама